jonathan Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Jako ze moj glowny sprzet zaczyna mnie lekko ograniczac, a najbardziej denerwujaca jest kiepska praca s775 z dyskami SSD postanowilem przesiasc sie na Sandy. Tak jak z procem nie ma problemu w wyborze, ktory padl na 2600K Tak mam niezly problem z plyta. Otoz potrzebuje naprawde stabilnej plytki (rownierz po OC) ktora posiada conajmniej 8 portow sata Idealem wydaje sie Asrock Fatal1ty P67 Professional. Tylko problem jest z jego dostepnoscia ;/ Jakies inne podobne plytki? Ram to zapewne 4x2GB jakis Dominatorow Zasilacz powinien wystarczyc ten corsair 620W ktory mam obecnie Chlodzenie na proca pewnie jakis bloczek Pozostaje caly czas kwestia tej zawszonej plyty. Patrzac po hurtowniach poprostu widze pustki. Oczywiscie zakupic musze nowa poprawiona rewizje. Jezeli sie ktos zapyta po co mi tyle sata: - 2x SSD F60 - 1x 1TB - 3x 750GB - 5x 500GB - Nagrywarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Jakies inne podobne plytki?P67 extreme 4 t ma 8 portów Widze ze potrzebujesz az 10 ( zawsze moza kupic kontroler pod PCI lub PCI-ex ) Lub po prostu sprzedać 2-4 dyski 500-tki( zmienaijac je na np 1 2TB ) i wtedy portów ci nie zabraknie. Edytowane 24 Marca 2011 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 O w action pojawil sie ASROCK P67 EXTREME6 - 560netto jest cena do przelkniecia, a jak patrze jest to to samo co fatality tylko w innych barwach i z innymi radiatorami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...