GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jednak ti4200 moje jest sprawne - zamontowalem karte na PCI dzialalo spox wszystko - teraz wsadzilem gf2MX na agp i to samo jest powyzej magistrali 166 pojawiaja sie masakryczne artefakty w 2d - jutro ide mobo rekamowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A wrzuciłeś biosa 5.7. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A wrzuciłeś biosa 5.7. Pozdr. a co on daje? 8O nic nie bede wrzucal - wczesniej chodzilo teraznie chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jednak ti4200 moje jest sprawne - zamontowalem karte na PCI dzialalo spox wszystko - teraz wsadzilem gf2MX na agp i to samo jest powyzej magistrali 166 pojawiaja sie masakryczne artefakty w 2d - jutro ide mobo rekamowac Mistrzu cieszymu się ... O co Ci biega w podpisie ?? "MSI KT3ULTRA2 - AXP 1800+ @ 2.2GHz (193x ???) TI4200 od LEADTEKA - zjebala sie w koncu" To jak kręcisz proca i co z tym TI4200 - bo opis jak u dyslektyka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A wrzuciłeś biosa 5.7. Pozdr. a co on daje? 8O nic nie bede wrzucal - wczesniej chodzilo teraznie chodzi Dzielnik 5, a teraz ciepło i może jakiś inne elementy nie wytrzymują. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 tak tylko ze jak wszystko dziala na default jest to samo 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jednak ti4200 moje jest sprawne - zamontowalem karte na PCI dzialalo spox wszystko - teraz wsadzilem gf2MX na agp i to samo jest powyzej magistrali 166 pojawiaja sie masakryczne artefakty w 2d - jutro ide mobo rekamowac Mistrzu cieszymu się ... O co Ci biega w podpisie ?? "MSI KT3ULTRA2 - AXP 1800+ @ 2.2GHz (193x ???) TI4200 od LEADTEKA - zjebala sie w koncu" To jak kręcisz proca i co z tym TI4200 - bo opis jak u dyslektyka ... to 193x??? - nie qmasz - mnoznik roznie zaleznie od temp - raz 11 raz 11.5 mistrzu a karta dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 tak tylko ze jak wszystko dziala na default jest to samo 8ONo to bardzo mi przykro. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 tak tylko ze jak wszystko dziala na default jest to samo 8ONo to bardzo mi przykro. Pozdr. z tego wniosek ze mobo nie pociagnelo fsb >166 i cos sie zjebalo - a konkretnie cos zwiazane z AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"?UUuuuu... ostro :D Fasola tobie nie wierzą ? :? draak_2002 ty masz taki wynik marka na kreconej grafie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"? Oooo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"?UUuuuu... ostro :D Fasola tobie nie wierzą ? :? draak_2002 ty masz taki wynik marka na kreconej grafie ? "Dzien niedowierzania w podpisy" :wink: Tak, ten wynik to core@ 324, a mem@330. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"?UUuuuu... ostro :D Fasola tobie nie wierzą ? :? draak_2002 ty masz taki wynik marka na kreconej grafie ? "Dzien niedowierzania w podpisy" :wink: Tak, ten wynik to core@ 324, a mem@330. TO ja widze ze ten moj GF4TI 4200 nie jest taki słaby w DX8.0 mam ponad 14k. No o DX9.0 to nei bede wspominał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Tak, ten wynik to core@ 324, a mem@330. TO ja widze ze ten moj GF4TI 4200 nie jest taki słaby w DX8.0 mam ponad 14k. No o DX9.0 to nei bede wspominał :P Wiem, wiem- sam zmienialem z gf4ti_4200 (msi) na tego radka (drobna doplata wiec nie bylo o czym gadac) i faktycznie- w 3dm2k1 roznica niewielka. Jednak R300 jest bardziej przyszlosciowy- co nie zmienia faktu, ze juz ten r9500Pro czasami wymieka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"? no i co niedowiarku mnoznik taki maly bo komp nie wstaje - za goraco jest- jakbym mial wode do wc o temp 5*C to by wstal na jakies 2.3GHz - no i podniesienie napiecia by cos dalo a co do core na moim ti4200 - to chodzi bez problemu na AC na 330/625 - wart absolutnie stabilne i bez artefaktow!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Uuuu jestem na screenie :P :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"?UUuuuu... ostro :D Fasola tobie nie wierzą ? :? draak_2002 ty masz taki wynik marka na kreconej grafie ? "Dzien niedowierzania w podpisy" :wink: Tak, ten wynik to core@ 324, a mem@330. TO ja widze ze ten moj GF4TI 4200 nie jest taki słaby w DX8.0 mam ponad 14k. No o DX9.0 to nei bede wspominał :P3D mark2k1SE jest prawie w całości testem DX7 , więc niemasz sie czym podniecać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"? no i co niedowiarku mnoznik taki maly bo komp nie wstaje - za goraco jest- jakbym mial wode do wc o temp 5*C to by wstal na jakies 2.3GHz - no i podniesienie napiecia by cos dalo a co do core na moim ti4200 - to chodzi bez problemu na AC na 330/625 - wart absolutnie stabilne i bez artefaktow!!!! piszac "cioty na forum" chyba nie miales na mysli wszystkich forumowiczoow co fasola? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 czy ja wiem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"?UUuuuu... ostro :D Fasola tobie nie wierzą ? :? draak_2002 ty masz taki wynik marka na kreconej grafie ? "Dzien niedowierzania w podpisy" :wink: Tak, ten wynik to core@ 324, a mem@330. TO ja widze ze ten moj GF4TI 4200 nie jest taki słaby w DX8.0 mam ponad 14k. No o DX9.0 to nei bede wspominał :P3D mark2k1SE jest prawie w całości testem DX7 , więc niemasz sie czym podniecać.nie podniecam sie osiołku, mowie tylko ze mam taka sama wydajnosc co r9500pro w 2001se. Naucz sie czytac posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"? no i co niedowiarku mnoznik taki maly bo komp nie wstaje - za goraco jest- jakbym mial wode do wc o temp 5*C to by wstal na jakies 2.3GHz - no i podniesienie napiecia by cos dalo a co do core na moim ti4200 - to chodzi bez problemu na AC na 330/625 - wart absolutnie stabilne i bez artefaktow!!!! I po krzyku, dzieki (bo naturalnie podajesz nam tu warosc FSB, przy ktorej komp jest prime-stable?) Jednak z tymi "ciotami" z forum to przegiales :evil: :evil: :evil: Ale to cala fasolka, nerwowa jakas... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 majdan widze wielki guru sie pojawil, ,buahahhahahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hmmm no a czemu to fsb ma byc nie stabilne - jak juz to proc nie wyrabia - dam mniejszy mnoznik i bedzie chodzic nie zmienia to faktu ze plyty MSI to gowno!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 majdan widze wielki guru sie pojawil, ,buahahhahahahO co Ci chodzi fasolo jedna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 majdan widze wielki guru sie pojawil, ,buahahhahahahO co Ci chodzi fasolo jedna?a o co tobie :? 8O :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hmmm no a czemu to fsb ma byc nie stabilne - jak juz to proc nie wyrabia - dam mniejszy mnoznik i bedzie chodzic nie zmienia to faktu ze plyty MSI to gowno I wlasnie ten "fakt" chcialem potwierdzic proszac cie o screena. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"?UUuuuu... ostro :D Fasola tobie nie wierzą ? :? draak_2002 ty masz taki wynik marka na kreconej grafie ? "Dzien niedowierzania w podpisy" :wink: Tak, ten wynik to core@ 324, a mem@330. TO ja widze ze ten moj GF4TI 4200 nie jest taki słaby w DX8.0 mam ponad 14k. No o DX9.0 to nei bede wspominał :P3D mark2k1SE jest prawie w całości testem DX7 , więc niemasz sie czym podniecać.nie podniecam sie osiołku, mowie tylko ze mam taka sama wydajnosc co r9500pro w 2001se. Naucz sie czytac postyA ty najpierw sie zastanów zanim coś napiszesz , wyrażnie jest napisane że masz ponad 14k w DX8 , co jest bzdurą bo ten test prawie w całości kożysta z DX7 , wyjątkiem jest test GAME4 nature , gdzie masz żenująco niską wydajność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chetnie bym jakiegos screena zobaczyl z tym twoim fsb=193MHz na takim mobo ale coz... teraz to juz nierealne prawda, "mistrzu"?UUuuuu... ostro :D Fasola tobie nie wierzą ? :? draak_2002 ty masz taki wynik marka na kreconej grafie ? "Dzien niedowierzania w podpisy" :wink: Tak, ten wynik to core@ 324, a mem@330. TO ja widze ze ten moj GF4TI 4200 nie jest taki słaby w DX8.0 mam ponad 14k. No o DX9.0 to nei bede wspominał :P3D mark2k1SE jest prawie w całości testem DX7 , więc niemasz sie czym podniecać.nie podniecam sie osiołku, mowie tylko ze mam taka sama wydajnosc co r9500pro w 2001se. Naucz sie czytac postyA ty najpierw sie zastanów zanim coś napiszesz , wyrażnie jest napisane że masz ponad 14k w DX8 , co jest bzdurą bo ten test prawie w całości kożysta z DX7 , wyjątkiem jest test GAME4 nature , gdzie masz żenująco niską wydajność.tak tylko ze za ti4200 trza zaplacic 560 zl a radka 9500pro za tyle nie qpisz a wydajnosc w dx7,8 jest porownywalna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hmmm no a czemu to fsb ma byc nie stabilne - jak juz to proc nie wyrabia - dam mniejszy mnoznik i bedzie chodzic nie zmienia to faktu ze plyty MSI to gowno I wlasnie ten "fakt" chcialem potwierdzic proszac cie o screena. Pozdr. a pozatym to ja nigdy nie uwarzalem ze MSI to dobra firma a kupilem plyte bo nie mialem innego wyjscia :x nie wiem o co ci wiec chodzi zamiast pisac na temat co sie moglo zjebac w mobo to jakies farmazony wypisujesz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...