makak_ Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Witam, kupował tam ktoś już coś? Chciałem właśnie zakupić u nich Batmana GOTY, bo jest po 18zł, ale niestety wywala mnie przy autoryzacji przez telefon. Próbowałem instalować ten ich manager do zarządzania grami, ale na Win7 64bit przy jakiejkolwiek próbie odpalenia wywala mi błąd. Hmm. posprawdzałem na stronie i jeśli chodzi o managera to im nie działa po ostatniej łatce do Win7, więc to nie moja wina. A co do problemów z zakupem to może dlatego, że próbuję kupić ze strony angielskiej [tam jest promocja] a widzę, że mają jeszcze stronę europejską. Tyle, że tam nie ma promocji :/ Edytowane 27 Marca 2011 przez makak_ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Tanie gry - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...