SamotaN Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Mam w moim lapku zainstalowane jakieś archaiczne sterowniki do grafy (Acer 5745G , Nvidia GT330M) które chciałbym zamienić na coś nowszego (mam jakieś 18x.xx), jednak problem w tym że Acer nie udostępnia nowszych na swojej stronie, a tych ze strony nVidi nie da rady zainstalować. Czytałem coś o modowaniu sterowników, jednak do konca nie wiem czy jest to bezpieczne. Help ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outssider30 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Tu masz sterowniki NVIDIA & Laptop News | Latest NVIDIA drivers and related news | laptopvideo2go.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotaN Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Instalacja nie moze byc kontynuowana. Ten sterownik graficzny nie mogl odnalezc zgodnego sprzetu graficznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Pobrałeś zmodyfikowanego infa i podmieniłeśgo w katalogu w ktorym rozpakowal sie sterownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...