jakac Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 panowie szukam Vmoda do GF 3 Ti200 w języku angielskim, polskim może się ktoś z was natknął na coś takiego jeżeli tak to dajcie linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jak znajdziesz to sie podziel linkiem bo tez szukalem i pupa blada - te Gainwardy maja jakies niereferencyjne plytki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ja tez chce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jak znajdę to dam znać, ale coś mi się wydaje że nie znajdę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Pierwszy link Drugi link Powodzenia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Pierwszy link Drugi link Powodzenia ;] hehehe te to znam - lepiej znajdz mi na gainwardzie te uklady bo ja jakosnie moglem (majac karte w reku i porownujac z fotkami) przeciez pisalem ze te karty maja swoje wlasne udziwniwnia (niereferencyjne plytki) :!: PS zeby mi ktos nie zarzucil ze tylko sie chwale ze znam to mozna zerknac TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...