mat_zab Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Jak w temacie potrzebuje bios z takiej karty jęsli ktoś bedzie miał strasznie bym był wdzięczny :) a jak nie to przynajmniej powie mi jak zgrać bios ze swojej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 kilka postow wczesniej pisales ze masz 250/200... to jakiego w koncu masz?? Bo jesli tego z wyzszym taktowaniem to z checia bym sie dowiedzial jak ci sie w nim pamiec kreci. Bo u mnie np. tragicznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Nie mam 250/200 ale pamięci idą na 250 i szukam biosu z takimi taktowaniami bo słyszałem że są tez takie modele SuperGrace a co do kręcenia to max stabilnie na 266 mam kośći Samsunga 4ns a ty ?? Czym moge zgrac swój bis z karty graficznej ???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 kiedys byl artykul w faq jak podjkrecic 9700, wiec narzedzia itp powinny byc tam opisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Jest znalazłem juz ten artykuł, ale dalej nie wiem jak moge zgrać sobie swój bios i rededit zmienić taktowania z 200 na 250 jaki program mam uzyć :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja mam kosci Hynixa i defaultowo jest na 250/250, ale pamieci nie wiem czemu wytrzymuja tylko 256.5... :( Nie wiem czy oplaca sie kupowac radiatorki- czy to cokolwiek da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja mam kosci Hynixa i defaultowo jest na 250/250, ale pamieci nie wiem czemu wytrzymuja tylko 256.5... :( Nie wiem czy oplaca sie kupowac radiatorki- czy to cokolwiek da... Widze że tak wszystkie mają bo moja ma pamięci Samasung i tez max stabnilnie chodzą na 266 a standart taktowania mają 200. Mi się wydaje że to przez te szybsze timingi takie jak u Herculesa......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja mam kosci Hynixa i defaultowo jest na 250/250, ale pamieci nie wiem czemu wytrzymuja tylko 256.5... :( Nie wiem czy oplaca sie kupowac radiatorki- czy to cokolwiek da... Nic ci nie dadza. Ja mam 260/260 w zimie nawet na 270/270 poleci Ale zeby wycisnac z nich wiecej MHz musialbys zmiejszyc timingi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A JAK ZMNIEJSZYĆ TIMINGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Musialbys prawdopodobnie edytowac jakos biosa. Innym wyjsciem jest zrobienie Vmoda i zwiekszenie napiecia dla pamiatek (wtedy radiatory wskazane) i wykrecenie ich przy tych wysokich timingach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...