Skocz do zawartości
kkNd!

Cliffs of Dover

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem lokalne forum il2, że ogólnie obiecywali góry a wyszedł crap. Tragiczna wydajność - obsługa 1 rdzenia, bugi - latanie z jednym skrzydłem, dźwięk tragiczny. Póki co jest to mało grywalne, jak nic nie załatają to pozostaje 1946..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczyta sobie fachową literaturę, forum fmsl, jeden user opisuje wrażenia:

"Z grubsza wygląda to tak: i7 980X, 12GB RAMu, 2x GTX 580...

Edit: Odpaliłem se przelot nad Londynem. Już nie było płynnie. Maksymalne obciążenie karty graficznej podczas tego przelotu to 60%, druga karta odpoczywa."

Ta gra jest masakrycznie skopana i nie chodzi tutaj tylko o wydajność, masa innych bugów także na chwilę obecną jest mało grywalna.

Reszta tutaj - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musialem sam sprawdzic - na 2500k@4.8 ghz, 8gb ramu i wykreconym 5870 niegrywalne ;) do tego dzwiek skopany i masa bugow. Niby wyszedl jakis patch, ktory pozwolil wylaczyc ten nieszczesny filtr anty epileptyczny, ale nic to nie daje. Wczesniej pisales o tym, ze mozna latac bez skrzydla. Po 5 min dowiedzialem sie, ze mozna tez latac bez lopatek smigla :D urwalem je lecac za nisko, po czym dalem pelna moc i polecialem w kierunku... meni => exit ;)

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zyciu bym tego nie kupil po tych komentarzach - pozyczona z kontem steam ;) co ciekawe chyba tylko 3x mozna ja zainstalowac na roznych konfigach :x nowe, durne zabezpieczenie?

Edytowane przez kkNd!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi