Maviozo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Szukam jakiegoś nowego, w miarę niedrogiego i dobrego. Tak do 500 zł byłoby idealnie. Przeznaczenie, to codzienny użytek - czasami filmy, czasami gry. Niestety w ogóle nie jestem w temacie monitorów, więc po prostu wszedłem na allegro, wziąłem kilka pozycji z dużą ilością ofert kupna i przeszperałem opinie o nich. Na największą uwagę zasługiwał chyba ten: http://allegro.pl/samsung-b2230h-fullhd-70000-1-hdmi-keyfinder-i1525442592.html, nie znalazłem o nim również żadnych złych opinii. Czy userzy coś polecą? Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Maviozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 do takich codziennych zastosowań powinien wystarczyć, zauważ ze ma kąty widzenia 170/160, najlepiej by było, żebyś sobie zobaczył w sklepie jak wygląda taki monitor z takimi kątami widzenia, czasami jak ludzie przesiadają się z CRT na lcd to dziwią się, że coś z obrazem jest nie tak, bo dziwne kolory są pod pewnymi kątami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 zauważ ze ma kąty widzenia 170/160, Taka informacja wprowadza w błąd ... ktoś sobie myśli "170/160 , a to spoko bo nie patrzę z boku, tylko na wprost" - błąd! Na tego typu matrycach (TN) zniekształcenia są dostrzegalne nawet przy patrzeniu na wprost (inny kolor na górze niż na dole ekranu). Oczywiście jeden widzi to bardziej, a inny mniej, lub po prostu ma to gdzieś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logistyk Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ostatnio sporo czytałem sporo pozytywnych komentarzy o monitorze LG Flatron E2260S-PN. Podświetlenie LED, a więc mały pobór mocy. Wysoki kontrast 5000000:1 oraz niski czas reakcji 5ms. Do tego cena nie przekraczająca 475 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 No fajny ten monitorek. Jakość obrazu jest niezła, a do tego niska cena. Byłem ostatnio na stronie LG i muszę stwierdzić, że jest jeszcze sporo innych interesujących modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 polecam zajrzeć na ceneo.pl, jest tam spory bank monitorów, ale wydaje się, że ten ledowy LG za 475zł to dobry wybór, dobra cena jak na te parametry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Zgadzam się z tobą. Na tym wymienionym przez ciebie portalu każdy znajdzie coś dla siebie, a LGiki rzeczywiście są w dobrych cenach i parametrach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 LG stuka taką samą masówkę jak konkurencja w tej samej cenie. Nie jest to producent ani lepszy ani gorszy w porównaniu do np. Samsung'a. Merlin, Malot, Logistyk - przestańcie robić tą reklamę LG bo rzygać mi się już od tego chce. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 ale się zbulwersowałeś, nie rozumiem tylko po co, przychodząc na to forum stwierdziłem, że pomoże mi to nie wypaść z rytmu na rynku monitorów, musiałem przerwać pracę w sklepie ze sprzętem rtv agd z powodów osobistych, ale to nie ważne to moja sprawa.... z doświadczenia wiem, że monitory LG dobrze się sprzedawały i ludzie byli zadowoleni po takim zakupie, lg ma dobrą gwarancje i wypuszcza coraz lepsze okazje, wg mnie jest naprawdę dobrym producentem I wracając do tematu od którego odbiegłeś, można spokojnie znaleźć niedrogi i dobrej jakości monitor LG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...