costi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ostatnio mój tylny AI strzelec w Beaufighterze strącił Lagg-3, a pierwszolevelowym amerykańcem skosiłem Ju-87, i co z tego? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Nic. Fart nowicjusza xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Ostatnio mój tylny AI strzelec w Beaufighterze strącił Lagg-3, a pierwszolevelowym amerykańcem skosiłem Ju-87, i co z tego? Rozwal dwupłatowcem BF110 C-4 na czołówkę bez użycia rakiet to pogadamy Tym razem amerykańce. Mogło być lepiej ale jest OK. Wygraliśmy bo wrogowi skończyły sie samoloty BTW Wracajac do ruskich Su-2 uzywam np jako mysliwca. Swietnie się sprawdza Ruskimi dzisaj bodajże 11-12 zestrzeleń. Było by więcej ale jeden samoloty mi moi staranowali, drugim sam w kogoś nieopatrznie wleciałem. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Dziś można zarobić 300 orełków od godziny 16gtm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Czyli od 18:00 naszego czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Serwer padł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Dziś można zarobić 300 orełków od godziny 16gtm Po 6 porażkach z rzędu poddałem się... Zaleciało WoT-em... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 znów działa ale jest coś nie tak bo w klejece oprócz mnie jest 2 graczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Macie pecha, ja potrzebowałem tylko 3 gier żeby zdobyć 2 zwycięstwa (za 3 próbą włączyłem czity, oj przepraszam, zagrałem Spitem Mk9 ;)), więcej nie zdążyłem bo za bardzo zaczęło lagować, a teraz serwer leży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Już działa od jakiegoś czasu, u mnie 5 zwycięstw poszło praktycznie od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Pochlastac się dzisiaj idize zeby wygrac te 5 walk. Chociaż nie jest tak źle jak w WOT. Czyżby gracze WOT przenieśli się na samoloty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Teraz to już po ptakach, event się skończył o 22:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Trochę nie fair, że przedłużyli czas tylko o godzinę. Na moje powinni powtórzyć go całkowicie, bo wiele osób miało problem z logowaniem do 21. Mi się np nie udało wcale zalogować wczoraj, no ale to tylko 300 orzełów które w sumie i tak nei mają żadnego zastosowania. Ps. Wczoraj obciążenie serwera dwukrotnie większe niż dzień wcześniej. Nazbierało się trochę aktywnych graczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Wczoraj 6 porażek pod rząd, dzisiaj już 7. Mam wrażenie że Gajin nie zobaczy ode mnie złamanego grosza z takim mm. Prawie tak źle jak w WOT. Edytowane 2 Września 2013 przez tom256 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Wczoraj 6 porażek pod rząd, dzisiaj już 7. Mam wrażenie że Gajin nie zobaczy ode mnie złamanego grosza z takim mm. Prawie tak źle jak w WOT. Napiszę to w końcu, bo ktoś musi: Ile razy wpadasz w temat o WoT, sypią się joby i narzekania. Ile razy wpadasz do klanowego czatu w WoT, sypią się joby i narzekania. Widzę, że wystarczy jeden nieudany dzień w WT i robisz to samo w topiku o WT. Weź się, do ciężkiej cholery, za siebie i przestań na każdym kroku jęczeć, jak to wszyscy twórcy gier mają Cię w głębokim poważaniu, podkładając Ci wyimaginowane świnie w postaci spieprzonego MM, fizyki, mechaniki, czy lagów. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Napiszę to w końcu, bo ktoś musi: Ile razy wpadasz w temat o WoT, sypią się joby i narzekania. Ile razy wpadasz do klanowego czatu w WoT, sypią się joby i narzekania. Widzę, że wystarczy jeden nieudany dzień w WT i robisz to samo w topiku o WT. Weź się, do ciężkiej cholery, za siebie i przestań na każdym kroku jęczeć, jak to wszyscy twórcy gier mają Cię w głębokim poważaniu, podkładając Ci wyimaginowane świnie w postaci spieprzonego MM, fizyki, mechaniki, czy lagów. No widzisz a wystarczyło by w WT pomyśleć i zrobić mm które by stawiało przeciwko sobie drużyny o podobnych umiejętnościach. A tak dwoje się i troje, w samej tabeli rzadko jestem poniżej 3 miejsca i nic. Na mechanikę, fizykę i lagi w WT nigdy nie narzekałem. Strzały za 0 itp, bugi to specjalność WOTa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 No widzisz a wystarczyło by w WT pomyśleć i zrobić mm które by stawiało przeciwko sobie drużyny o podobnych umiejętnościach. A tak dwoje się i troje, w samej tabeli rzadko jestem poniżej 3 miejsca i nic. Po czym trafiłbyś w drużynie na kolesi, którzy też są zawsze w pierwszej trójce tabeli - ok, tylko o wygranych nie mówi to kompletnie nic. Ba, ponieważ zestrzelenia punktowane są wyżej, to mogło by się okazać, że masz dwunastu asów przestworzy, którzy zawsze programowo olewają cele misji i tylko polują na innych graczy. I co wtedy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) fajna promocja jest jeżeli ktoś ma kilka orzełków za 700 można wyrwać amerykańskiego Spitfire Mk IX. Wczoraj była rocznica rozpoczęcia wojny, a dzisiaj dali bonus z okazji końca... Ditz się chyba zamknie w sobie Edytowane 2 Września 2013 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Akurat paruset brakuje... A dziś takie coś mi się udało, głównie dzięki Spitfire Mk1 (wynik bez premki): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Po czym trafiłbyś w drużynie na kolesi, którzy też są zawsze w pierwszej trójce tabeli - ok, tylko o wygranych nie mówi to kompletnie nic. Ba, ponieważ zestrzelenia punktowane są wyżej, to mogło by się okazać, że masz dwunastu asów przestworzy, którzy zawsze programowo olewają cele misji i tylko polują na innych graczy. I co wtedy? Wtedy przeciwnik nie ma samolotów i przegrywa, miałem tak kilka razy. I wracajac do WT, do walk powietrznych bardziej skuteczna jest amunicja Air Target czy Stealth?? @Edit Co by postów nie nabijać: kolejna fajna wygrana: Tym razem straciłem 3 samoloty. Edytowane 2 Września 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Jak juz to wybieraj pomiędzy ground targets, a stealth ;) wbrew pozorom ta do celów naziemnych jest skuteczniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Ja uzywam Stealth ale moze dlatego ze lubie zaatakowac z nienacka... Maly nurek, siadam na ogon, albo wale z gory po kabinie pilota Do kiedy tego spita mozna kupic w promocyjnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 http://warthunder.com/pl/news/57/current/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 BTW, co do tego spita, to jakieś porównanie do czołgu w WoT, da się na tym coś zarobić sensownego, czy tak jak z niskotierowymi czołgami premium, lepiej sobie nie zawracać tyłka ? Czy jak już coś premium brać to odpowiednik VIII tieru w czołgach, żeby już nie martwić się nigdy o zarobki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Kumpel z pracy kupiltego spita... Maszynka podobno zacna... Zarobic tez sie da... bez premki Wielu tez narzeka ze OP, jak na ten LVL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Ja na nim latałem trochę u brytoli (po wszystkich upgrade'ach) i samolocik sobie chwalę na tyle, że kupiłem 2giego a zarobki... nie wiem dokładnie ile dodało premium ale maksymalnie za jedną bitwę dostałem 300k expa. Lwów maksymalnie weszło chyba 270k... na Typhoonie zarabiającym o 40% mniej od Spitfire MkIX btw można się ustawić jakąś większą grupą na historyczne bitwy, teraz bez premium można chyba tworzyć oddziały do 4 osób teamspeak czy ventrillo i jazda. Zupełnie inaczej się gra jeżeli można na kogoś liczyć i bez obaw startować do kilku przeciwników :] mój nick w grze to kkNd jak coś Edytowane 3 Września 2013 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Ile trzeba wylatać bitew, żeby odblokować wszystkie nacje ? Grałem na samym początku i miałem dostęp do wszystkich krajów a po którymś patchu już tylko do 2ch, grałem bardzo mało, samouczek ukończony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Mi wyszło 10-15 bitew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Nowa promocja, można dostac samoloty premium: P39N-0, A-26C-45, Fw 190D-13, Typhoon Mk 1b, A6M5 Ko. .......i radze pilonowac zestrzelonych samolotów. dobijaczy pełno. http://warthunder.com/pl/news/59/current/ Edytowane 6 Września 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Hmmmm ciekawe... Chyba polatam wiecej niemiaszkami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...