Ditz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A z jakich odległości wy strzelacie tymi karabinami maszynowi? Ta gra stara się oddawać realną balistykę pocisków i jeśli strzelacie w opancerzoną maszynę na dużym dystansie to oczywiste, że pociski odbiją się jak piłeczki (przypominam, że to amunicja AP, nie HE!), szczególnie jak nie macie ulepszonego pasa amunicyjnego. Inaczej wygląda to też na Arcade, a inaczej na RB, w tym drugim trybie P-47/P-51 spokojnie strącają wszystkie myśliwce. Wczoraj ścigałem FW-190D-9 moim Spitfire'em i dla postrachu na dystansie ~300m podczas jego manewru puściłem mu krótką serię z samych km'ów (4x 7,9mm) - jako, że był to bardzo bliski dystans przebiłem jego pancerz bez problemu i ta króciutka seria skończyła się jego podpaleniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Poniżej 400m, powyżej tego dystansu to i tak wywalanie amunicji w powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 War Thunder: Wojska lądowe - Mamy trzy tysiące kluczy do zamkniętej bety! Ktoś chętny? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Szybko poszły... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No ja sie załapałem jakies 20 min temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 @Costi jak chcesz to napisz na PW. Ja na pewno nie będę grał. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Z chęcią przygarnę taki kod jeśli ktoś miałby na zbyciu (odwdzięczę się +) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Lol, dzisiaj grając rezerwą trafiałem na KV-1 i IS-1. Wynik spotkania oczywisty, jeden strzał :P Mam nadzieję że w pełnej wersji nie bedzie takich niespodzianek. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A miało być tak pięknie, nie to co w wot, że trafia się na dwa tiery wyżej. Skoro gra tak nawiązuje do realizmu to nie spodziewał bym się niczego innego jadac np pz4 czy t-34 i napotykając na nieprzebijalne tygrysy, kv czy su 152 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Pamiętajcie, że to closed beta o bardzo ograniczonej populacji i godzinach grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No ja wczoraj podstawowym czolgiem wladowalem sie na tygrysa ;] Ladnie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wygląda bosko jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A jak z wymaganiami w stosunku do oferowanej jakosci? Bo taki WoT potrzebuje bog wie ile mocy obliczeniowej zeby wyswietlac to co wyswietla. Jak sobie w porownaniu (chodzi jedynie o wydajnosc) radzi WT:GF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Chodzi bardzo płynnie mimo ze wydaje mi sie ze sama fizyka jazdy powinna pochlaniac wiecej zasobow niz wszystkie mozliwe opcje w WoT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakby ktoś jeszcze nie miał dostępu do bety to teraz chyba wszyscy dostaną :) Od 26 kwietnia godziny 0800 do 27 kwietnia godziny 0800 Odnieś 10 zwycięstw oraz zniszcz 50/15/5 wrogich samolotówNatychmiast po wykonaniu zadania otrzymasz dostęp do zamkniętej bety.Wystarczy że się przelogujesz. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Rewelacja ten Ground Forces, pogralem i czekam na wiecej bo narazie tylko 4 tiery. Grafika wzgledem WoT to jak niebo a ziemia, i wcale nie dziala gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jakby ktoś jeszcze nie miał dostępu do bety to teraz chyba wszyscy dostaną :) Akurat przedwczoraj usunąłem WT a ściąganie przy moim transferze to +6h Więc żegnaj Ground Forces ;/ Mam nadzieję że pogram sobie w open beta na przełomie maja i czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 W WT sterowanie lepsze niz szmelcu od WG (samoloty) jednak niemoge znalezc nigdzie opcji od uzycia katapulty - czyzby dopadla mnie juz slepota? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 @up Wydaje mi się że to "j" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jesli ktos nie ma dostepu do GF to jest nowy event: http://warthunder.com/en/news/557/current/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Próbowałem wszystkich klawiszy wymienionych w ustawieniach. Jedyna opcja to esc - leave plane. Edit: Jednak to klawisz j. Maźnięte z Note 3 Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Rewelacja ten Ground Forces, pogralem i czekam na wiecej bo narazie tylko 4 tiery. Grafika wzgledem WoT to jak niebo a ziemia, i wcale nie dziala gorzej. Na początku jest wrażenie strasznego bajzlu, ale to mija, a gra jest naprawdę w pytkę. Model uszkodzeń IMHO dużo ciekawszy niż w WoT, choć na razie z racji małej ilości graczy balans trochę leży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 GF pogralem tylko chwile, ale sterowanie troche dziwne po tylu godzinach w WoT. W wot byly biegi + serowanie wasd, gdzie puszczenie klawisza stopowalo czolg, tutaj czolg potrafi sie jeszcze jakis czas toczyc. Mozliwe ze w ustawieniach jest klawisz od hamulca, ale nie mialem czasu sprawdzac. Wazne jest jedno, szykuje sie prawdziwie kozacka gra, jesli dodadza jeszcze statki :twisted2: WoT bedzie musial mocno sie postarac aby utrzymac (najwyzej zostana Ci co juz duzo wydali na ta gre). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 S jest hamulcem (a przynajmniej daje radę w tej roli). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja sie niestety nie załapałem na klucze a z eventu to...nie moge nic zestrzelić w trybie sim, bo jednak bez jakiegos softu do FOV, kamery, i dobrego kontrolera sie nie da na klawie i myszy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Pogralem wczoraj ciut dluzej... Odblokowane dwa stug3 i panzer4... gra sie od razu inaczej Kurde ta gra naprawde ma potencjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Ależ Wam zazdroszczę, zdobyłem wczoraj dostęp (pomimo weekendowego WR oscylującego w granicach 10% ;)), ale nie mam kiedy pograć. Tak wogóle to dostępne są łączone lądowo-powietrzne bitwy, czy tylko czołgowe rozgrywki? Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Ditz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wczoraj jak gralem to normalnie lataly samoloty, sam jednak nie wiem za cholere jak dolaczyc jako lotnictwo do walk naziemnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To chyba na razie boty są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja sie niestety nie załapałem na klucze a z eventu to...nie moge nic zestrzelić w trybie sim, bo jednak bez jakiegos softu do FOV, kamery, i dobrego kontrolera sie nie da na klawie i myszy....Wystarczy w arcade zastrzelić 50. Sam grałem w realistyczne bitwy i tam jest juz znacznie trudniej. W sterowaniu są chyba 4 czy 5 kontrolerów i z doświadczenia wiem ze grając na myszce to tylko sterowanie jej dedykowane daje rade, przycinać trudno nawet zwrot wykonać. Maźnięte z Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...