Damianqwer Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, posiadam Acer Extensa 7620G (T5250, 2GB, HD2400XT) i chciałbym troche go przyspieszyć. Windowsa (Vista) "wyoptymalizowałem". Chciałbym podkręcić procesor, ale BIOS jest okrojony z tej funkcji. Da się to jakoś zrobić przez Windows, bądź jakiś zmodowany/uaktualniony BIOS wgrać? I jeszcze jedno czytałem, że dzięki zmodyfikowanym sterowniki (jakiś Mobility Modder.NET) też gierki działają szybciej. Dzięki za każdą pomoc ;) W RMClock potrzebne funkcje wyglądają na nieaktywne. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Damianqwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja bym wrzucił 7'kę, +2gb a jak chcesz się bawić w overclocking to dokup jeszcze dobre chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...