magiczny Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam chciałem poznać wasze opinie na temat tego tego zasilacza, ponieważ w niedalekiej przyszłości chciałbym go kupić wraz z zestawem i5 2500k + hd6950. Zasilacz zachęcił mnie do siebie niską ceną, 80+ i dosyć korzystną recenzją Aerocool E80-600 Power Supply Review | Hardware Secrets Czy możecie podać jakiś lepszy zasilacz od tego w podobnej cenie? Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez magiczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Skoro przekonuje Cię pojedyncza recenzja i nie odstrasza niska cena to cóż więcej można dodać :) Czekamy na posta "ratunku, aerocool chyba spalił mi kompa" ;) Co zamiast? Spójrz na co Cię stać z oferty np cooling.pl czy zenfista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...