case Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 przyznajcie sie ilu z was gra na gieldzie :) ja sie troche bawie w forex , ale same straty narazie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 na gieldzie to sie inwestuje a nie gra - pograc to mozesz w totolotka albo w warcaby :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ja traktuje to jako zabawe dlatego pisze gra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 tak sie zastanawiam, aby moze zaczac!!!!!?????? tylko nie wiem ile kasy jest potrzebne na poczatek i jak zaczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 tak btw jak by ktos chcial zarobic niech napisze do mnie , bede powalal swoje typy , wystarczy typowac na przeciwne :lol: bo narazie same straty mam mi sie podoba forex mozna poczytac na http://www.freetrader.pl http://www.efixpolska.com/ w efixie potrzeba min 2.5k $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 czy duzo da sie zarobic jak dobrze pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 pewnie tak ;) jak cos zarobie to dam znac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 grasz w domu maklerskim? Jesli tak to jakie oplaty miesieczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Mój starszy ma taki fajny pilocik na którym są różne cyferki :) Co to jest :mrgreen: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 napisalem "grac na gieldzie" ale to mialem na mysli tak ogolnie ja mam konto na www.efixpolska.com , nie ma oplat zadnych bo to gra na forexie (jest tylko tzw spread ) poczytaj , mozna zalozy sobie konto demo na 30 dni i sie bawic :) wybierasz sobie zeby ci dali np 10k $ na poczatek i przez miesiac sprawdzasz ile bys stracil/zarobil w miesiac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...