Pablos55 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Posiadam Asusa GTS 250 Dark Knight. Wszystko z nim było by ok, gdyby nie głośność chłodzenia. O ile to, że wyje podczas grania jestem w stanie przeżyć, to głośne buczenie w trybie 2D to porażka. Kłopot w tym, że nie da się ustawić minimalnych obrotów wentylatora na mniej niż 35%. Próbowałem różnych programów, ale nawet jak skala sięgała poniżej, to i tak wskakiwało ponownie 35. Jak miałem winXP to jedynym programem który potrafił coś zdziałać był RivaTuner (dało się ustawić np. 18% ,ale było to na sztywno - nie działała wtedy regulacja automatyczna). Od pewnego czasu mam Windowsa 7, a on z RivaTuner nie chce współpracować. Najlepiej by było zmienić to w biosie karty. Ja próbowałem, ale nie dawało to żadnych efektów. (albo zmieniałem nie to co trzeba) Ma ktoś jakiś sposób? EDIT: Sprawa wyjaśniona temat do usunięcia. Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Pablos55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...