robert778 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, proszę o sprawdzenie logów z OTL i HiJack'a, miewam spore problemy z komputerem, myśle że to jakieś ustrojstwo. Skanowałem komputer Nod'em, DrWeb CureIt, Malwarebytes anti-malware, i nic nie wykryło. W menadżerze zadań mam około 10 proseców svchost.exe, co też mnie dziwi. Poniżej logi: OTL : Wklejka #506390 | Wklej.org HiJackThis : Wklejka #506391 | Wklej.org System : Windows 7 Ulitmate 64Bit z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 > miewam spore problemy z komputerem Oczywiscie nie przyszlo Ci do glowy zeby napisac jakie DOKLADNIE? > mam około 10 proseców svchost.exe, co też mnie dziwi Z jakiego powodu Cie to dziwi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert778 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 hm. komputer zlozylem w czwartek od tego czasu mialem kilka blue screenow, rozne bledy. myslalem ze to jakies ustojstwo, skanowalem roznymi programami i nic nie wykrylo. tyle procesow svchost mnie dziwi bo nigdy tyle nie mialem i nie wiem czemu tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bierek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Co do BSOD to sciagnij jakis program do przeglądania plików dmp. ( np bluescreen viewer ). Potem zajmiemy się tymi svchostami ale to, że masz ich tyle jest całkiem możliwe:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...