kebab Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam nie dawno kupiłem myszkę Steel Series xai i o to mam pytania większość graczy wie ze posiada pod spodem mały wyświetlacz LCD. Otóż są tam takie opcje jak ExatSense czyli są to dpi i jest opcja LED on i LED off jaka jest różnica po między nimi I 4 opcje w których nie wiem o co chodzi ExatRate, FreeMove, ExatAim, ExatAccel Prosze o odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ExatRate = polling rate, czyli częstotliwość odświeżania, domyślnie dla każdego urządzenia jest 125Hz, dla Xai zaleca się ustawienie 500Hz (powyżej są jakieś anomalie) FreeMove = predykcja, czyli jak dasz to na maksa i ruszysz gwałtownie myszą w bok, to narysuje linię prostą ExatAim = j.w. ExatAccel = akceleracja jak nadal nie wiesz, tu masz to na filmikach SteelSeries – SteelSeries Xai Laser dla najlepszej kontroli FreeMove, ExatAim, ExatAccel powinny być na 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebab Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie Temat do zamknięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...