pci Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam mam router DIR 300 z wgranym DD-WRT i chciałbym żeby działał w ten sposób że będzie robił za klienta sieci WiFi (internet) i następnie udostępniał to połączenie dalej do laptopa, czy istnieje taka możliwość ? Bo za nic nie moge znaleźć takiej opcji :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Google A tam pierwszy wynik, przechodzisz na stronę nr 1 i masz: jak rozdzielic internet radiowy za pomoca dir-300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Z tego co wyczytałem w sieci jest opcja klient koncowy .. Szukaj tego : Ustaw uniwersal repeater jesli chcesz by rozdzielał po wi-fi jesli chcesz po kablu to ustaw jako klient. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Z tego co ja wyczytałem, to jest - jak masz rev. A i wgrasz "dd-wrt" (cokolwiek to jest ;]). Nvm, właśnie doczytałem że kolega ma dd-wrt. W takim razie powyższy link do forum (ewentualnie Google) powinno załatwić sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...