acd Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Proszę też o krótkie uzasadnienie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Wszystkie karty to referanty, różnią się naklejką więc masz dwie możliwości: -bierzesz najtańszą -bierzesz tą z najdłuższym okresem gwarancyjnym Ja proponuję XFX ponieważ jak na razie jako jedyny producent daje gwarancję na przełącznik "turbo" w hd6990 Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Proszę też o krótkie uzasadnienie... Pytanie po co Ci taka karta, jeśli można wiedzieć? Do gier się nie przyda, do innych podobnych zastosowań też raczej nie. To bardziej karta dla gości bijących rekordy w benchmarkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pytanie po co Ci taka karta, jeśli można wiedzieć? Do gier się nie przyda, do innych podobnych zastosowań też raczej nie. To bardziej karta dla gości bijących rekordy w benchmarkach. Kartę kupuję bo będą ją podkładał pod nogę stołu - lekko się chybocze Wszystkie karty to referanty, różnią się naklejką więc masz dwie możliwości: -bierzesz najtańszą -bierzesz tą z najdłuższym okresem gwarancyjnym Ja proponuję XFX ponieważ jak na razie jako jedyny producent daje gwarancję na przełącznik "turbo" w hd6990 a zatem XFX. Dzięki za info 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pytanie po co Ci taka karta, jeśli można wiedzieć? Do gier się nie przyda, do innych podobnych zastosowań też raczej nie. To bardziej karta dla gości bijących rekordy w benchmarkach. raczej nie .. bo na ln2 sie nie nadaje bo ciezko zamontowac kontener ... a do grania jak najbardziej ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a do grania jak najbardziej ok No tak, tyle, że niektóre gry mają problemy z takimi dwurdzeniowymi kartami, jak np. GTA IV. Na obecną chwilę do grania na maksymalnych detalach spokojnie wystarczy GTX 570, a więc karta o połowę tańsza. Krótko mówiąc taka karta nie jest dla przeciętnych graczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) No tak, tyle, że niektóre gry mają problemy z takimi dwurdzeniowymi kartami, jak np. GTA IV. Na obecną chwilę do grania na maksymalnych detalach spokojnie wystarczy GTX 570, a więc karta o połowę tańsza. Krótko mówiąc taka karta nie jest dla przeciętnych graczy... Do takich kart to trzeba dojrzeć :] czyli mieć pieniądze i konkretne oczekiwania. Dla niektórych wystarczy jedna gra aby zachęcić do zakupu i niekoniecznie wszystkie gry muszą hulać jak ta lala bo np. dla mnie taki GTA to... Sam nie zarabiam kroci ale pieniądze szanuję i oszczędzam więc mogę sobie pozwolić na taki zakup a co dopiero może powiedzieć ktoś kto dostaje średnią krajową? dla niego taki zakup to to samo co dla mnie 6970. Także nie oceniajmy niektórych rzeczy na podstawie "jak na to nazbierać z kieszonkowego". Zresztą zobaczcie mój profil gdzie widać na jakie do tej pory karty mogłem sobie pozwolić a jak człowiek się do robi to... :) Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez Keniger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...