Skocz do zawartości
Wu

Sajgon z Gadu-Gadu....

Rekomendowane odpowiedzi

:evil: Nie wiem czy wiecie i czy to jest prawda ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że panowie od GG wprowadzili małe zamieszanie. Otóż ludzie urzywajacy nakładek na GG "podobno" tracą BEZPOWROTNIE numerki.... Qrwa co to ma być ? Mogli by przynajmniej ostrzegać.... :evil:

PS. To podobno jest w regulaminie ale to trzebabyło by chociaż raz przeczytać....No cóż....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh mnie też szlag trafiał z Gadu-Gadu. Te obleśne zaokrąglane rogi, w dodatku reklamy wydające dźwięki i w ogole, fee... teraz przesiadłem się na Tlen'a i na razie jest ok...

Tlen rulez !!!! :) ja mam go prawie od samego poczatku , i stwierdzam ze tlen z nowymi skorkami jest najlepszym komunikatorem . Tylko gadu go sciga , a niestety z 4 osoby z moich znajomych maja konto na tlenie :( reszta to gadu ma i sie nim cieszy :) . A jezeli chodzi o wyglad to naprawde gadu przy tlenie wyglada feee ;).

A....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To poczekaj jeszcze troszkę a wezma się i za takich co mają tlena. Problem w tym że jak narazie nie ma możliwości wykrycia takiego usera. Podobno tych którzy mnili nakładki wykrywali mn. po wysyłanych emotikonach (tagi). Cała sytuacja jest troche dziwna.... Bo z tego co sie dowiedziałem to regulamin zmienił się całkiem niedawno a ja mam GG od prawie 2 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:evil: Nie wiem czy wiecie i czy to jest prawda ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że panowie od GG wprowadzili małe zamieszanie. Otóż ludzie urzywajacy nakładek na GG "podobno" tracą BEZPOWROTNIE numerki.... Qrwa co to ma być ? Mogli by przynajmniej ostrzegać.... :evil:

PS. To podobno jest w regulaminie ale to trzebabyło by chociaż raz przeczytać....No cóż....

Na moj chlopski rozum to jakas sciema ! Ale i tak najlepsze jest to co jakis smieszny zartownis rozsyla po gg ! jak ktos jest zainteresowany o to link http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php?t=3330 ! swoja droga nikt nic nie napisal :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To poczekaj jeszcze troszkę a wezma się i za takich co mają tlena. Problem w tym że jak narazie nie ma możliwości wykrycia takiego usera. Podobno tych którzy mnili nakładki wykrywali mn. po wysyłanych emotikonach (tagi). Cała sytuacja jest troche dziwna....

Przyznasz ze to co oni robia to lekka przesada . Zreszta na calym swiecie z tym walcza , mam nadzieje ze jak najdluzej przetrwa tlen , bo to dobry programik . I jak narazie jego serwer nie jest zapchany , szybka ida z niego smsy i wszystko dziala szybciej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dokladnie to o jakie nakladki chodzi?

np. o te co kauja banery, albo zmieniaja wyglad?

Sam nie wiem ale chyba o te co kasują popupy. nie wiem w czym zmieniony wyglad by im przeszkadzał, ale kto wie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, to nie przyszło na GG bo GG nie działa od wczoraj .... Takie info znalazł kumpel na innym  forum (zaufane)....

Ta dziwne u mnie dziala ! :) A wczoraj to z przerwami !

I dzis tez byly klopoty z polaczeniem. Dopiero o 17 bylo wszystko w porzadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh to GG i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ;) osobiscie nie uzywam zadnego z takich komunikatoroow :P Jakos mi nie podchadza i tyle. I tak najlepszy jest IRC :D :D :D Tam mam 100% loodzi z ktorymi trzymam jakis kontakt za pomaca netu. No ale gusta sa rozne ;) no nie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh to GG i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ;) osobiscie nie uzywam zadnego z takich komunikatoroow :P Jakos mi nie podchadza i tyle. I tak najlepszy jest IRC :D :D :D Tam mam 100% loodzi z ktorymi trzymam jakis kontakt za pomaca netu. No ale gusta sa rozne ;) no nie ...

IRC to calkiem inna akcja, trudniej zostawic komus wiadomosc jesli jest offline (no chyba ze ma sesje postawiona i logowanie msg'ow). IRC jest bardziej do rozmow grupowych. Ja uzywam ICQ+IRC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze mozna uzywac np. WPkomunikatora albo cos w tym stylu. kiedys to mialem, jest komunikator wp.pl ale mozna gadac z ludzmi z GG i z ICQ, a nawet odbierac maile z poczta.wp.pl i jak sie cos doinstaluje to nawet czyta :)

a tak pozatym to chyba mi nie usuna numeru tylko dlatego ze bede pisal do kogos np. <sex> bo w oficjalnym GG tego nie ma ...

a im nie chodzi o zmiane grafiki tylko w to ze ludzie ingeruja w kod programu (zmiana ikon, zakladki www, usuniecie banera przez co traca $$$, itp) bo za zmiane emotikonek na inne nie powini sie przyczepiac ( w koncu to sa zwykle gify w katalogu programu)

ja oczywiscie od poczatq uzywam bennerkiller'a bo mnie wqrw***a te reklamy ... jakby tylko se migaly to tak, ale jak mi cosik gra albo dzwoni jak kiedys reklama nokii to juz przesada, a na dodatek przy zapachanym laczu potrafi zalagowac GG na kilka sekund ...

GG3d nie wywale bo mi sie o wiele bardziej podoba :) zreszta kiedys sam sobie zmienilem pare ikonek ... tego mi nie maga zabronic bo wg. prawa moge zaingerowac w kod programu w celach edukacyjnych i pod warunkiem ze nie bede tego udost. nikomu (czy siakos tak)

JAK MI USUNA KONTO TO ICH OLEJE I SIE PRZEZUCAM NA INNY KOMUNIKATOR KIJ IM W ODBYT

a jak chce wiecej pogadac to i tak ide na irca :)

gg uzywam tylko do szybkiego kontaktu i zostawienia wiadomosci komus jak go nie ma ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAK MI USUNA KONTO TO ICH OLEJE I SIE PRZEZUCAM NA INNY KOMUNIKATOR

Nie zawsze jest to mozliwe...jak masz 5 osob na liscie to owszem mozecie sie wszyscy przerzucic na inny program gorzej jak masz ponad 100 osob, mysle ze ciezko bedzie "zmusic" wszystkich do zmian.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oto co dziś dostałem ....

Szanowni Uzytkownicy,

Informujemy że program gg3d nie jest tworzony przez producenta

Gadu-Gadu. Autorstwo programu jest bliżej nieznane, niemniej

stanowi naruszenie prawa autorskiego gdyż działa on poprzez

modyfikowanie programu Gadu-Gadu bez zgody autora, firmy

sms-expresss.com Sp. z o.o. Program gg3d nie jest samodzielnym

programem, tylko programem który modyfikuje oryginalny

program Gadu-Gadu, zmieniając przy tym bezprawnie oryginalną

nazwę i adres strony www serwisu Gadu-Gadu.

Informujemy że jego rozpowszechnianie oraz używanie będzie

traktowane jako naruszenie prawa autorskiego ze wszelkimi

konsekwencjami prawnymi, a także jako naruszenie regulaminu

używania serwisu Gadu-Gadu.

Oprócz łamania prawa autorskiego program gg3d naraża na straty

producenta serwisu, gdyż usuwa wyświetlanie banerów reklamowych

które są źródłem utrzymania serwisu, w tym wysokich kosztów

najwyższej jakości łącz internetowych do serwerów.  

Ponadto informujemy że jedyną autoryzowaną stroną jest

http://www.gadu-gadu.pl/ Domena gadu-gadu.com nie jest używana

przez producenta serwisu Gadu-Gadu, a jej wykorzystywanie

ma na celu wprowadzenie w błąd użytkowników i narusza prawo

do zastrzeżonego znaku towarowego Gadu-Gadu.

W celu odinstalowania progamu gg3d należy probrać oryginalny

program Gadu-Gadu ze strony http://appmsg.gadu-gadu.pl/pobierz.html, oraz zainstalować

go ponownie.  

Jednocześnie informujemy iż wkrótce ukaże się nowa wersja programu

Gadu-Gadu z rozmowami głosowymi, nowym, dużym zestawem emotikon,

oraz obsługą tzw. "skinów" (zmiana wyglądu programu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi