..::SNAP::.. Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 SUNBEAM sa najlepsze mozesz zapytac kazdego kto sie troszke zna na moddingu to powiec ze sunbeam rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 mylisz sie www.chieftec.pl 2 katody za 99 zeta - sunbem'a a nie jakies SPEEZE Neon Bar II OK, ale ja potrzebuje dokladnie jedna katode. Tamte katody posiadaja tylko 1 inwerter, dlatego nie moge np. jednej gdzies sprzedac, dwoch nie potrzebuje. W takim wypadku te 40% jakie doloze do chiefteca bedzie niepotrzebnym wydatkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 SUNBEAM sa najlepsze mozesz zapytac kazdego kto sie troszke zna na moddingu to powiec ze sunbeam rox Pod jakim wzgledem sa najlepsze? Światłość, żywotność, a może coś innego? Nie orientujesz się może jak w porównaniu z nimi wypadaja te firmy SPEEZE oferowane przez cooling.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a cos sie tak uparl ??jak nie chcesz 2 sztuk to kup jedna za 78 zeta sa bardzo dobre pod wzgledem jasnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a moze wie ktos jak sie patszy ceny na http://www.action.pl ? bo ja jakos nie moge ich dostrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a moze wie ktos jak sie patszy ceny na http://www.action.pl ? bo ja jakos nie moge ich dostrzec :twisted: trzeba znac haslo :twisted: :wink: hmmmm cos mi sie wydaje ze zmienili ..... hmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a cos sie tak uparl ??jak nie chcesz 2 sztuk to kup jedna za 78 zeta sa bardzo dobre pod wzgledem jasnosci No ok, ale skoro moge kupic za 60 to dlaczego mam wydawac 78? 8) Interesuje mnie tylko jakosc tej za 60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 bo sunbeam jest lepszy - to chyba logiczne i dlatego jest drozszy a te 18 zeta to chyba nie jest taki majatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 W kazdym razie zamowilem juz ta katode Speeze. Kumpel ma Sunbeam wiec zobaczymy jaka bedzie miedzy nimi roznica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 W kazdym razie zamowilem juz ta katode Speeze. Kumpel ma Sunbeam wiec zobaczymy jaka bedzie miedzy nimi roznica.ano zobaczymy :) przyda sie porownanie :wink: a i tak sunbeam lepsze :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Dostalem przed chwila poczta ta katode Speeze. Jesli chodzi o porownanie to bedziecie mieli je wieczorkiem jak dostane od kumpla druga katode Sunbeam. Wrazenie z pierwszej chwili jest bardzo pozytywne. Swieci ladnym niebieskim kolorem :) Tyle moge powiedziec bo jeszcze sie do konca nie obudzilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://moded-kompz.net/modules.php?op=modl...iewtopic&t=1121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://moded-kompz.net/modules.php?op=modl...opic&t=1121 Dokladnie :) W dla wszystkich, ktorym nie chce sie wchodzic na ten topic na modded-kompz. Katoda swieci fajnie, ladny kolor itd. Jesli chodzi o porownanie koloru z Sunbeam to praktycznie nie ma roznicy. Jest tylko 1 problem z katoda. Po mniej wiecej 30-60 minutach swiecenia zaczyna bardzo, bardzo nieznacznie migac. Sprzedawca zobowiazal sie wymienic sprzet na nowy, albo zwrocic pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Też sie zastanawiam nad zakupem... i mam takie opcje ... bede mial ok 100zł moge kupic 2 z chieftec.pl albo jedną tą za 60 i do tego 2 wentylki świecace... (tak czy inaczej musiałbym je kupić) I nie wiem co zrobić :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 lepiej brac zaufanej marki :wink: a jak bedziesz mial 2 to wentyle moga sie schowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Wiem że mogą sie schować, ale tak czy inaczej chce je kupić, jeden wyciągający i jeden wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący... No i teraz jek bede miał 100zł to nie starczy mi na wszystko... dlatego (sam nie wiem) kupiłbym 1 katodę za 60 i 2 wentyle za ~40 :-) Tylko musze czekac do końca czerwca aż kaska przyjdzie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Co sądzicie o katodach chiefteaca ? http://www.chieftec.pl dobre są ? czy lepiej dopłacić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakąś z https://pc-tuning.pl/main.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 sorx nie doczytałem :oops: to te z chiefteaca to sunbeam-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Wiem że mogą sie schować, ale tak czy inaczej chce je kupić, jeden wyciągający i jeden wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący... No i teraz jek bede miał 100zł to nie starczy mi na wszystko... dlatego (sam nie wiem) kupiłbym 1 katodę za 60 i 2 wentyle za ~40 :-) Tylko musze czekac do końca czerwca aż kaska przyjdzie :-( Widzisz.. i masz taki sam problem jak ja mialem. Ja wybralem wentylator i katode za 60zł. Mimo drobnych problemow z ta katoda- nie jest zle. Tak jak mowilem- po jakims czasie zaczyna bardzo lekko mrugac, a potem przestaje. Nie jest to jednak duzy problem bo sprzedawca zadeklarowal sie ja wymienic. W poniedzialek ja odesle i zobaczymy czy nowa nie bedzie miala tej wady. Poza tym jesli chodzi o samo wykonanie i swiatlosc tej katody to nie ma praktycznie ZADNEJ roznicy z Sunbeam. Poza tym inwerter ma mozliwosc podlaczenia 2 katod, takze zawsze mozesz dokupic sobie druga. Oczywiscie wybor nalezy do Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A te katody na chiefteacu podwójna 99 zł (www.chieftec.pl) to są dwie katody ? czy jedna złożona z dwóch ? A poza tym i tak musze kupić dwie lu trzy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 To są 2 osobno, tylko podłączasz do jednego interwera :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 czyli chyba kupie oddzielne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Proponuje kupić te z chieftec.pl za 99zł masz 2 katody!!! OPŁACA SIĘ :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 http://moded-kompz.net/modules.php?op=modl...opic&t=1121 Dokladnie :) W dla wszystkich, ktorym nie chce sie wchodzic na ten topic na modded-kompz. Katoda swieci fajnie, ladny kolor itd. Jesli chodzi o porownanie koloru z Sunbeam to praktycznie nie ma roznicy. Jest tylko 1 problem z katoda. Po mniej wiecej 30-60 minutach swiecenia zaczyna bardzo, bardzo nieznacznie migac. Sprzedawca zobowiazal sie wymienic sprzet na nowy, albo zwrocic pieniadze. Ciekaw jestem czy to jest wina egzemplarza czy tez Speeze po prostu takie katody robi. Stawiałbym na to pierwsze, ale i tak przydałaby się przynajmniej jeszcze jedna opinia użytkownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ciekaw jestem czy to jest wina egzemplarza czy tez Speeze po prostu takie katody robi. Szczerze powiedziawszy ja tez jestem ciekaw. Okaze sie jak dostane nowy egzemplarz. Stawiałbym na to pierwsze, ale i tak przydałaby się przynajmniej jeszcze jedna opinia użytkownika Moze niedlugo ktos zdecyduje sie na zakup tej katody. Z pewnoscia cena jest kuszaca. Sam chcialbym uslyszec co sadza inni o tych katodach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 sorx nie doczytałem :oops: to te z chiefteaca to sunbeam-a ?tia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarmac_1 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Dzisiaj otrzymalem nowa katode. Wszystko dziala OK. Świeci już od 5 godzin i nic nie mruga. Wszystko wskazuje na to, ze trafilem na jakis wadliwy egzemplarz za pierszym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Dzisiaj otrzymalem nowa katode. Wszystko dziala OK. Świeci już od 5 godzin i nic nie mruga. Wszystko wskazuje na to, ze trafilem na jakis wadliwy egzemplarz za pierszym razem. Hmmm, skoro "na oko" nie ma różnicy między Sunbeamem a Speeze to Speeze wychodzi na całkiem niezły wybór. Tylko, żeby ta różnica nie wyszła w dłuższym użytkowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a ja wlasnie dostalempodwojna katode chieftec i jestem bardzo zadowolony za taka zene to naprawde warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ile czasu czekales na dostarczenie? ja dzisiaj rano zamowilem by mail :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...