Gość aruś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Z jakiegos powodu nie chce mi działać word myśle że to dustbuster coś tu namieszał przywracanie systemu nic nie daje czy nie wiecie skąd można ściągnąć worda xp? pilnie potrzebuje tego programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Z jakiegos powodu nie chce mi działaś word myśle że to dustbuster coś tu namieszał przywracanie systemu nic nie daje czy nie wiecie skąd można ściągnąć worda xp? pilnie potrzebuje tego programu Najlepiej ze sklepu. Zainstaluj sobie Open Office(bardzo duża zgodność z ms office) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 w sklepach sie kupuje a nie ściąga..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 w sklepach sie kupuje a nie ściąga..... Ściąga sie ............................z półki. Poszukaj jakimś p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Z takiego powodu, ze wygasla ci licencja. Trzeba podmienic plik mso.dll i zcrackowac (kazaa sie klania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jaka licencja???? po prostu brak mi jakiegos pliku w ścieżce dostępu brak mi tego pliku: PROPLUS.MSI żadna licencja nie wchodzi w gre czy nikt nie umie mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Co za filozofia zainstalować jeszcze raz worda, nikt w okolicy nie mam u ciebie offica XP. Co ty w Somalli mieszkasz czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...