mamool Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam. Przez około rok czasu mój komputer działał w następującej konfiguracji. Intel i7 860 @ stock. Asus P7P55LX 3gb RAM Kingston XFX GTX260 double DVI quoltec storm 600W. Po około roku użytkowania postanowiłem wymienić paste termoprzewodzaca na Noctua NT-H1. Na początku przesmarowalem procesor. Poszło gładko i komputer odpalal się normalnie. Potem przesmarowalem kartę graficzna i pojawił się problem. Komputer nie odpala. Kiedy komputer startuje wszystko się świeci i kręci ale brakuje tego charakterystycznego "pyk" żeby pokazał się BIOS itd. No i teraz mam do Was drodzy forumowicze pytanie. Co się stało? Czy muszę wysyłać na gware? Czy da się to jakoś naprawic domowym sposobem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Geforce GTX 260/280 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...