Skocz do zawartości
Pinki

Zespół Szkół Łączności - Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

ja kończyłem ale już 7 lat temu - wiec tylko troche lużnych uwag:

Kurfa - Piszkowski jest dalej dyrektorem - to nie człowiek ale po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y mutant

co do praw uczniow to zawsze było - jak ci sie nie podoba to idz do gorszej szkoły, nikt cie nie trzyma

Jak wyrzucali stary sprzet z warsztatow to podjechalo auto z elektryka na Kamińskiego i wszystko wzieli :!:

widze ze sie kierunki troche pozmienialy (dziwne nie jest) - ja konczyłem teleinformatyke - bylem w pierwszym "eksperymentalnym" roczniku: nikt nie wiedzial do konca czego i jak nas uczyc, zwłaszcza ze nie bylo na czym - moja klasa wyposazyla pol pracowni komputerowej - ja np z 3 kumplami "bronilismy" drukarki, ktoś inny płyty z procem 486 :D to były czasy :D

A w sumie w tej branzy to zawsze byla najlepsza buda w Krakow

PS jeszzcze mi sie przypomnialo ze w szkole prawko robilem, miala (ma dalej?) swoje auto (maluch wtedy) i instruktora, wychodzilo taniej niz normalnie w osrodku - promocja dla uczniow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam 

Właśnie myślę nad wyborem liceum i pomyślałem o ZSL Kraków. 

Ktoś z was miał styczność z tą szkołą? Warto jest tam iść? 

http://www.tl.krakow.pl/main.php?id=c01  http://www.tl.krakow.pl

Jezeli lubisz się u3c to idz tam.. ale ta szkoła to istna porazka. Na Lotretanska idz tam jest podobno dobra szkoła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi