mongothealien Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 R A T U N K U !!! męczę siem z instalka windy XP pro SP1 na lifetec 9399... za chiny ludowe nie mogę odnaleźć stronki producenta by zessać stery do modemu i grafy. wszystko inne działa bez problemów. szlag mnie powoli trafia i co gorsze -> lapitopi należy do mojej przyjaciółki :? H E L P M E !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 boshe !!! nikt nie zna tej qpy !!!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias79 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Napiszę i odświeżę trochę temat ... może ktoś się natknął na takie cudo ... w sumie chodzi mi o kamerkę LIFETEC (gdzieniegdzie pisze LIFETEK) LT 9388.... takze nie mogę znaleźć strony producenta ... a chciałbym ją uruchomić ... POMOCY ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Jeżeli coś to pomoże Lifetec to inna marka niemieckiej firmy Medion strona http://www.lifetec.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias79 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 dzieki .. jakos sie przekopałem przez te niemieckie menu i sciagnalem sterki ..... co za koszmar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...