Asturas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie mam już zdrowia przekopywac się przez dosłownie tysiące postów w dziale audio w poszukiwaniu konkretnych głośników. Ktoś zatem może pamięta jak się nazywają takie czarne głośniki do komputera w kształcie mniej wiecej piramidy? Szukam dla siebie głośników do komputera. Solo 7c, które mam są wielokrotnie za duże do mojego nowego miejsca zamieszkania. Mój budżet to mniej więcej 250 euro, ale może da radę wyciągnąć 300. Zestaw wzmacniacz plus kolumny odpadają. Po pierwsze - brak miejsca, po drugie zbieram na duży, drogi sprzęt audio. Teraz potrzebuję tylko głośników do komputera. Ale poproszę też o pomoc w poszukiwaniu tych, o których wspomniałem. HELP! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magento Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 w tym momęcie tylko jedne mi sie nasuwają na mysl , a mianowicie logitech Z623 2.1 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Podobny kształt mają też JBL Creature III. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie, to było 2.0 z górnej półki. Coś mało znanego co pojawiło się przy okazji poszukiwania droższych alternatyw dla Microlabów. --- Znalazłem: Velton Maestro TV200B Drugie, które mnie interesują to: Swans M200MKII Tylko gdzie tu je znaleźć :/ Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Asturas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Znalazłem: Velton Maestro TV200B Velton ... cena 4785 http://www.hifijaity.pl/cenniki/CBC4301350.pdf ... tak czy inaczej w niższej cenie są dużo lepsze monitory, takie jak: APS IO, ADAM A7X Za ~300 € może uda się kupić coś w stylu Fostex PM 0.5 lub KRK RP5 : KRK Rp5 G2 Rokit Aktivmonitor ... tylko jest mały problem - do tego typu monitorów potrzebny jest zewnętrzny regulator głośności. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Veltony kosztują prawie 5k zł o.O Patrząc po wymiarach to i tak będę mial problem nawet z tańszymi modelami. Bez podstawek by się nie obyło... Jeszcze się może okazać, że póki się nie przeprowadzę to kupię jakieś Logitechy xD ... tylko jest mały problem - do tego typu monitorów potrzebny jest zewnętrzny regulator głośności. Beresford wystarczy? Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Asturas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...