saYmanik Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W związku z zachodzącymi zmianami w moim sprzęcie i małym przypływem gotówki spowodowanym sprzedażą wysłużonych już x530 , postanowiłem zainwestować w stereo bądź jakieś 5.1. Dlaczego 5.1 ? a no dlatego ,że niedługo być może czeka mnie przeprowadzka do nowego lokum co za tym idzie przestrzeń wzrośnie z magicznych 10m2 do 20m2. co by mnie interesowało? wzmacniacz stereo z możliwością podłączenia suba aktywnego lub ampli do 500zł lub mniej. Z tym ,że tutaj mam zagwostke...słucham głównie muzyki (dubstep,dnb,trance i rock) i oglądam filmy. Proporcje jakieś 60:40. Nie wiem co będzie lepsze w tym przypadku. Wiem, że dobre stereo potrafi wygenerować troszke niskich tonów ale przyzwyczajony do osobnego głośnika niskotonowego chciałbym też mieć go i w nowym zestawie. prosiłbym o propozycje jw czyli ampli/wzmak z mośliwościa podłączenia aktywnego suba do ceny 500zł i 350zł. całość będzie grała z którymś z poniższych kolumn podstawkowych: 1.MISSION M30i 2.MAGNAT SUPREME MONITOR 200 3.HECO VICTA II 201 4. Bądź czymś co mi polecicie w podobnej cenie i wielkości zaznaczam ,że jestem basolubem BR z tyłu odpada z tego względu ,że będą postawione na półkach narożnikowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...