grzechuk Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 dziekuję, biorę 15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Najsensowniej byłoby na tę stal, co masz założyć 15", a jak letnie, które masz zjeździsz, kupić drugie na lato, np. alu 16" - ale nie więcej, bo to auto to jeżdżąca kanapa i nie ma sensu tego zmieniać. Spotwagon to to już i tak nie będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 co sądzicie o frigo 2 od dębicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Sądzę to co mówi o nich cena. Jedne z najtańszych opon, jeździłem na nich w pandzie, punto i fiescie- da się jeździć. Na błocie posniegowym lecisz jak szmata. Osobiście wolałbym kupić jakieś konkretne używki. Edytowane 1 Listopada 2014 przez GeMtin1 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 co sądzicie o frigo 2 od dębicy? A jak wygląda zima we Wrocku? Bo jeżeli śnieg/błoto pośniegowe, to dają radę. Jeżeli przez 75% zimy jest po prostu mokro, jak w moim rodzinnym Krakowie, to szukaj innych opon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Sądzę to co mówi o nich cena. Jedne z najtańszych opon, jeździłem na nich w pandzie, punto i fiescie- da się jeździć. Na błocie posniegowym lecisz jak szmata. Osobiście wolałbym kupić jakieś konkretne używki. Miałem nowe Micheliny i Bridgestone. Po 50 000 km zachowują się gorzej jak nowe polecane jako dobre "Chinole". Następnym razem będę wolał 2 razy kupić komplet Chinoli niż raz komplet drogich opon. Edytowane 1 Listopada 2014 przez Kilokush 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 A ja kupiłem zimowe z 2 ręki. Opony po jednym sezonie, bo data produkcji była wakacyjna, minęła jedna zima i przed drugą zimą je kupiłem. Bieżnik praktycznie jak nowy, za opony zapłaciłem 800 zł czyli tyle co za nowe chinole. A.. opony to japoński falken, więc nie takie całkiem najgorsze. Więc nie zawsze jest tak, że opony używane są złe, ale to loteria, jak z samochodem, a może i nawet większa. Mi się udało akurat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...