snoo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ciekawy sposob oceniania :) u mnie kiedys bylo na odwrot - mialem 1 i 1 a na porocze dostalem 2 to jest dopiero system :D w drugim poroczu zaszalalem i mialem 5 - dostalem 4 na koniec gosc stwierdzil ze takiego cudu jeszcze nie widzial - ale to chyba ja bylem bardziej zdziwiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 heh w mojej szkole na polrocze byla taka sytuacja ze nie bylo nauczycielki kiedy trza bylo wytawiac oceny... i po powrocie do szkoly po feriach dopiero sie dowiedzielimy... 3 typkom postawila 1... jeden qmpel mowi jej ze poprawial prace klasowa i poprawil ja na 3 i nie wychodzila mu 1... powiedziala gdzie ma szukac i szukal jej... niestety nie znalazl... a ona stwierdzila ze nie poprawial bo nie ma pracy... a pozniej na lekcji powiedziala ze jej jest wszytko jedno co kou wstawia... czy to 1 czy 5 to nie ma roznicy... na koniec semetru chyba nikt w klasie nie bedzie mial 4... (oczywiscie mowie o j. polskim...) update: koles najlepszy w klasie byl pytany... odpowiadal 25 min(oczywiscie na temat) i dostal 2-- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 heh w mojej szkole na polrocze byla taka sytuacja ze nie bylo nauczycielki kiedy trza bylo wytawiac oceny... i po powrocie do szkoly po feriach dopiero sie dowiedzielimy... 3 typkom postawila 1... jeden qmpel mowi jej ze poprawial prace klasowa i poprawil ja na 3 i nie wychodzila mu 1... powiedziala gdzie ma szukac i szukal jej... niestety nie znalazl... a ona stwierdzila ze nie poprawial bo nie ma pracy... a pozniej na lekcji powiedziala ze jej jest wszytko jedno co kou wstawia... czy to 1 czy 5 to nie ma roznicy... na koniec semetru chyba nikt w klasie nie bedzie mial 4... (oczywiscie mowie o j. polskim...) update: koles najlepszy w klasie byl pytany... odpowiadal 25 min(oczywiscie na temat) i dostal 2-- To jeszcze nic!!!! U mnie koles cala lekcje odpowiadal na temat i postawila mu banie, bo stwierdzila: "nie przekonales mnie" !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...