Sexylaska Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zobaczcie na tą aukcję na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13820544 i napiszcie czy procesory mogą być na 2-letniej gwarancji. Gość ma dwa komentarze od tego samego gościa a jak się wgłębić w te komentarze to można wywnioskować, że dużo jest osób z Józefowa. A może to jest jeden gość tylko próbuje coś wykręcić. Co o tym sądzicie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 To jakas jedna wielka lipa,a te komentarze są śmieszne!!! :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexylaska Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 To jakas jedna wielka lipa,a te komentarze są śmieszne!!! :lol: 8)No właśnie, chyba wystawił sobie nie na ten nick a później sie zorientował i poprawił :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Coś mi się nie chce wierzyć, ale nie jestem pewny czy to ściema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexylaska Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Najlepiej jakby by ktoś z Józefowa i to sprawdził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 jak dla mnie wielka sciema. komentarze sa troche naciagane. ja kiedys tez kupowalem dvd od goscia ktory mial pozytywny komentarz i to nie od byle kogo, a pozniej w paczce zamiast napedu przyszly ksiazki do niemieckiego z podstawowki i stare zdezelowane gacie, zeby nie chrebotalo... ostatecznie 300zl w plecy, policja rozlozyla rece, bo kasa szla od razu na konto, a adres zwrotny na paczce byl lipny... oczywiscie allegro rowniez wypielo tylek i tak sprawie ucieto leb... http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=209268 - zreszta sami sprawdzcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wałek jak nic!!! Nie ma co ryzykować. Ewentualnie poczekać do końca aukcji- jeżeli nie sprzeda wszystkich wystawi ponownie. A w tym czasie dostanie opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemon Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no i zawiesili gosciowi konto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...