birdman Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 poszukuje danych technicznych tego wzmacniacza, ewentualnie jakiejs instrukcji obsługi; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to forum jest o sprzecie komputerowym wiec w tym wypadku raczej nikt ci nie pomoze. Wiem ze DVD takie bylo ale wzmacniacz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 no wiesz... wiem o czym to forum jest, ale miałem nadzieje ze ktos posiada taki wzmacniacz (kupiłem dzisiaj używke i nie znam nawet danych technicznych); znalazłe mcośw necie, ale oni chca za to 10$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ciezko wpisac w jakąkolwiek wyszukiwarke ?? głowe daje ze znajdziesz kikadziesiat pozycji ze schematami itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ciezko wpisac w jakąkolwiek wyszukiwarke ?? głowe daje ze znajdziesz kikadziesiat pozycji ze schematami itp wlasnie nie bardzo bo wszystkie linki jakie znajduje tycza sie dvd a-103 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 a to co mi sie udało znaleźć, to instrukcja obsługi, ale za 10$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 no wiesz... wiem o czym to forum jest, ale miałem nadzieje ze ktos posiada taki wzmacniacz (kupiłem dzisiaj używke i nie znam nawet danych technicznych); znalazłe mcośw necie, ale oni chca za to 10$kurna kogo to obchodzi, jesli nie jest to bebech z kompa to nikt Ci raczej oficjalnie tu nie pomoze!!! Masz forum serwisu elektroda.pl do takich celow :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Masz forum serwisu elektroda.pl do takich celow dzieki za info... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...