Camillus Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam Was! Mam dość poważny problem, posiadam kartę graficzną GF 8600 GT i dość niewyraźny obraz za rozdzielczości na monitorze 1920x1080 Zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony nvidia.pl Obraz jest jakby trochę rozmyty, szybko męczy mi się oko od patrzenia na niego. Na 100% nie jest to wina monitora, bo wcześniej korzystałem z kart GF 460 GTX i obraz był w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Wciśnij "Auto" w monitorze 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camillus Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Cholewcia chyba rzeczywiście pomogło! GENIALNE! Dziękuję :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Cholewcia chyba rzeczywiście pomogło! GENIALNE! Dziękuję :* Proszę bardzo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...