Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mam procesor intel pentium D 420 2 rdzenie 2,80ghz 1,5gb ram 160gb dyks grafika ge force 2300 chyba ale nie pamietam dawno nie sprawdzalem mam system linux i nie mam jak sprawdzic. Chcialbym od kolegi odkupic karte Asus GeForce 8600GT za 100zl czy oplaca sie i czy wspolgra z moim procesorem zeby dobrze wyciagla? Ja sie nie znam, chcialbym zeby mi poszlo:call of duty black ops i jakies inne tytuly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Black Ops i inne nowsze gry marnie na tym widzę. Jaką masz płytę główna i zasilacz? Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 plyta glowna taka lipna chyba bez zadnej firmy niestety nie moge podac jak mowilem. Zasilacz to nie wiem czy chodzi o to ze ma 350 wat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Rozkręć obudowę i rzuć okiem na płytę główną i zasilacz. Na płycie powinna być gdzieś umieszczona nazwa firmy, na zasilaczu tak samo. A tak poza tym, ty na takim sprzęcie i linuxie chcesz grać w CoD:BO? Toż to, jeżeli w ogóle by odpaliło, byłby pokaz slajdów a nie granie... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Płyta ECS P4M800pro - m v1 0A zasilacz:powerfox pf-350ppc zainstalowalbym windows przeciez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zasilacz do wymiany. Ten, który masz obecnie to kolejny no-name, użytkowanie go grozi spaleniem niektórych części komputera. Rozejrzyj się za jakimś Fortronem 350W. Po zmianie karty graficznej i zasilacza wymagania minimalne byś spełniał, więc może grę da się odpalić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Płyta ECS P4M800pro - m v1 0A zasilacz:powerfox pf-350ppc Zacznijmy od tego co ukazało się moim oczom na stronie ECS po wklepaniu tego modelu czyli 1 x AGP 8X slot - i tyle w temacie... Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez DJH83 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...