Skocz do zawartości
Gość

Kupno grafiki od kolegi

Rekomendowane odpowiedzi

Mam procesor intel pentium D 420 2 rdzenie 2,80ghz

1,5gb ram

160gb dyks

grafika ge force 2300 chyba ale nie pamietam dawno nie sprawdzalem mam system linux i nie mam jak sprawdzic.

Chcialbym od kolegi odkupic karte Asus GeForce 8600GT za 100zl

czy oplaca sie i czy wspolgra z moim procesorem zeby dobrze wyciagla? Ja sie nie znam, chcialbym zeby mi poszlo:call of duty black ops i jakies inne tytuly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozkręć obudowę i rzuć okiem na płytę główną i zasilacz. Na płycie powinna być gdzieś umieszczona nazwa firmy, na zasilaczu tak samo. A tak poza tym, ty na takim sprzęcie i linuxie chcesz grać w CoD:BO? Toż to, jeżeli w ogóle by odpaliło, byłby pokaz slajdów a nie granie...

• Downvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz do wymiany. Ten, który masz obecnie to kolejny no-name, użytkowanie go grozi spaleniem niektórych części komputera. Rozejrzyj się za jakimś Fortronem 350W. Po zmianie karty graficznej i zasilacza wymagania minimalne byś spełniał, więc może grę da się odpalić.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta ECS P4M800pro - m v1 0A

zasilacz:powerfox pf-350ppc

Zacznijmy od tego co ukazało się moim oczom na stronie ECS po wklepaniu tego modelu czyli 1 x AGP 8X slot - i tyle w temacie...

Edytowane przez DJH83
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi