przemo3642 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Wybieram tel. w Playu do abonamentu za 59-69zł i moim dotyczczasowym faworytem był ZTE Blade. A tu taka niespodzianka: W dniach 15-25.04 w Play jest promocja "Nokia Play Days", czyli wszystkie modele Nokii z oferty za 1 zł (dla abonamentu o wysokości min. 59 zł). Najbardziej opłaca się więc brać nokie c7, gdyż jest to model najdroższy i jeszcze przedwczoraj przy abonamencie 59zł trzeba było dopłacić do c7 660 zł (na Allegro chodzi prawie 2x drożej niż ZTE). Sęk w tym, że tych wyższych modeli w salonach (i w sklepie internetowym) za wiele nie mają i w zwiąku z tym są one praktycznie niedostępne. Ja jednak miałem farta i udało mi się zaklepać C7 - do końca niedzieli będzie na mnie czekała w salonie. Rzecz w tym, że umowa w ERZE kończy się za 2 miesiące i podpisując umowę już jutro i tak stanę się klientem PLAY i otrzymam telefon dopiero wtedy. Z samym aparatem mi się nie pali, czy jednak za 2 miesiące nadal będzie to oopłacalna oferta? Brać czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Rzecz w tym, że umowa w ERZE kończy się za 2 miesiące i podpisując umowę już jutro i tak stanę się klientem PLAY i otrzymam telefon dopiero wtedy. Z samym aparatem mi się nie pali, czy jednak za 2 miesiące nadal będzie to oopłacalna oferta? Brać czy nie? Nie rozumiem ?, albo nie mysle przy mega kacu albo cos zle kombinujesz. Co ma umowa ery do playa ?, nic... Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nie rozumiem ?, albo nie mysle przy mega kacu albo cos zle kombinujesz. Co ma umowa ery do playa ?, nic... Kac. Jestem teraz w erze, umowa kończy się w czerwcu. Jeśli teraz podpiszę umowę z Play, to umowa wejdzie w życie dopiero w czerwcu i dopiero wtedy otrzymam telefon. Czyli potencjalnie moja nokia c7 przeleży 2 miechy w salonowej szufladzie. Ale myślę, że i tak się opłaca ją wziąć w tej promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zawsze możesz dwa miechy przejechać na dwóch abo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Jeśli teraz podpiszę umowę z Play, to umowa wejdzie w życie dopiero w czerwcu i dopiero wtedy otrzymam telefon. Nadal nie rozumiem, podpisujesz umowę przykładowo jutro i jutro dostajesz telefon... //Edit. No chyba ze przenosisz numer, ale o tym nie wspomniales. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No chyba ze przenosisz numer, ale o tym nie wspomniales. Przenoszę numer. Jednkaże właśnie wróciłem z salonu z Nokią C7 - dali mi kartę sim i telefon już teraz, więc problem sam się rozwiązał. Na telefon ustawiła się już kolejka (gdybym się nie zdecydował) a w trakcie podpisywania umowy dzwonił ktoś do salonu pytając się o jego dostępność. Jeśli teraz wystawiłbym sprzęt na Allegro, to wyciągnął bym jakieś 900-1000zł, to sfinansowałoby większość abonamentu (59x24=1416zł). To dopiero promocja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To miałeś farta, 17 byłem w salonie play i dowiedziałem się, że c7 w Bydgoszczy nie dostanę, a w inne nie ma sensu się bawić. Zostaje mi czekanie do końca umowy, zobaczę co mi zaproponują po 4 latach siedzenia w play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...