NetWalker Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Witam. Mam nietypowe pytanie. Jakich palców używacie do "obsługi" myszki :?: Ja zawsze na głównych przyciskach miałem wskazujący i środkowy. Kupiłem MX500 i hmmm jakoś chyba wypadało by używać wskazującego i serdecznego, a środkowego do rolki itp. Tylko, że jakoś nie umiem sie przyzwyczaić :? P.S. nie wiem czy dobrze dobrałem forum :P (nie bijcie za to :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 LMB - wskazujacy MMB + rolka - fucket :P RMB - serdeczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 lmb - wskazujacy rmb - fuckowski rolke i mmb - jeden z dwoch wyzej - w windzie i podczas pracy nie ma problemu podczas gry ten tez z tych wyzej ktory w danej chwili nie pracuje i jest wolny :D boczny mb - kciuk myszka logitech dual optical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 LMB - kciuk u nogi lewe (ten najwiekszy palec u stopy) RMB - Fuck u nogi prawej (czyli ten najdluzszy chudy u stopy) Rolka - ten 21 w korku :D a tak naprawde to L: LMB: wskazujacy Rolka - wskazujacy (na zmiane z LMB) RMB - fuck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 LMB - wskazujacy Roller - wskazujacy RMB - fuck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat LMB - wskazujacy Roller - wskazujacy RMB - fuck Ja tak samo :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a ja bardzo czesto trzymam myche lewa reka i nie mam problemow z jej obsluga co dziwi moich kolegow. tez tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No way- lewa reka to trace zupelnie orientacje i kursor sobie a ja sobie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Cytat LMB - wskazujacy Roller - wskazujacy RMB - fuck Ja tak samo :D. Mitu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Cytat Cytat LMB - wskazujacy Roller - wskazujacy RMB - fuck Ja tak samo :D. Mitu :) ja tesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Cytat LMB - wskazujacy Roller - wskazujacy RMB - fuck Ja tak samo :D. To i ja sie do tego dopisze :) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a ja uzywam palcow nogi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wskazujacy: LPM fucker :D : ppm i scroll kciuk i maly palec przyciski boczne: MS Intelli Mouse Optical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat a ja uzywam palcow nogi :PPo przeczytaniu tego topicu też się nad tym sposobem poważnie zastanawiam :!: A może NetWalker założył ten topic, bo zna jakiś sposób na overlocking myszy przez używanie odpowiedniej kombinacji palców :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wskazujacy - lewy i srodkowy, ktory jest rolka. Fak - prawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Cytat Cytat LMB - wskazujacy Roller - wskazujacy RMB - fuck Ja tak samo :D. To i ja sie do tego dopisze :) Pozdro Dexter ja rowniez :D:D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Cytat Cytat Cytat LMB - wskazujacy Roller - wskazujacy RMB - fuck Ja tak samo :D. To i ja sie do tego dopisze :) Pozdro Dexter ja rowniez :D:D 8) I ja też 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...