jj66 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 witam , mam kompa dopiero co zlozonego: i5 2,400, plyta asus p8h67-m, ramy ocz 4gb, grafa ati radeon 6850 direct cpu, i zasilacz ocz 600W. winodws 7 64bit. po wgraniu sterow wyskakuje mi ze sterownik obrazu przestal dzialac, i czesto mam zwiechy i takie paseczki na monitorze, zalozylam stara grafe 8800gt i nie mam problemow zadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 1. Popraw błędy w tekście bo się ciężko czyta. 2. Wywal wszystkie sterowniki geforca, i dla pewności poszukaj jakiegoś programu który usuwa ich resztki. 3. Po zainstalowaniu radeona i wgraniu sterowników sprawdz temperatury jakimś programem. 4. Upewnij się że podłączyłeś dobrze wtyczki dodatkowego zasilania do karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...