acid_toXin_from_home Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jak w temacie?? karta grzeje mi się niemiłosiernie przy FSB 150MHz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 przy fsb 150 jest jeszcze dzielnik 1/4 dzielnik 1/5 wlacza sie przy fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 przy fsb 150 jest jeszcze dzielnik 1/4 dzielnik 1/5 wlacza sie przy fsb 166 jesli chodzi o tego ecsa bo np.: na kt400 dzielnik 1/5 wlacza sie juz przy fsb 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a co ma piernik do wiatraka? przeciez pytanie bylo o k7s5a a nie o mobo na kt400 ktora jest mlodza o 2 latka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 K7s5a jest na sis735 i przy fsb 150 ma dzielnik 1/5 dlatego bardziej si eopłaca puszczać ja na 147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 hm.. to jak to jest, mialem to mobo i zawsze przy fsb 150 polazywalo mi dzilnik 1/4... dlatego tak sie prodkowalem zeby jechac na fsb 166 :) wtedy nie ma klopotow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 hm.. to jak to jest, mialem to mobo i zawsze przy fsb 150 polazywalo mi dzilnik 1/4... dlatego tak sie prodkowalem zeby jechac na fsb 166 :) wtedy nie ma klopotow :) nieznam nikogo komu udalo sie pojechac tego ecs ika na 166 :D, ta plytka reoretycznie niemoze osiągnąc takiego fsb ze względu na uklad pll ktory sie na neij znajduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 RS ---> sugerujesz ze sciemniam? zapewniam ze nie, wystarczylo poprawic chlodzenie chipsetu i wrzucic fsb 166 z windy :) i wtedy blad w pll cie nie obchodzi... tyle ze to dosyc upierdliwe, wymaga paru klikniec po starcie systemu. Jechalem tak stale po przesiadce na win2000 (nie wiesza sie) i po prostu nie wylaczalemkompa :) zeby bylo smieszniej wieszal sie czesto przy obnizaniu fsb do 133 ... a co dodzielnikow masz racje, znalazlem moje zapiski z bojow i testow. dzilnik 1/5 wlaczas sie juz przy fsb 150 - dlatego tego fsb tak nie lubilem (pci 30) :) sorry za dezorientowanie ludzi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a co ma piernik do wiatraka? przeciez pytanie bylo o k7s5a a nie o mobo na kt400 ktora jest mlodza o 2 latka.... sorry ;) jesli cie tak to urazilo :evil: ;) niedlugo to nic sie nie bedzie mozna odzywac na tym forum jakbys nie wiedzial to dodalem to tak na marginesie bo z odpowiedzi poprzedzajacej moja moglo wynikac ze dzielnik 1/5 zawsze wlacza sie przy fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 RS ---> sugerujesz ze sciemniam? zapewniam ze nie, wystarczylo poprawic chlodzenie chipsetu i wrzucic fsb 166 z windy :) i wtedy blad w pll cie nie obchodzi... tyle ze to dosyc upierdliwe, wymaga paru klikniec po starcie systemu. Jechalem tak stale po przesiadce na win2000 (nie wiesza sie) i po prostu nie wylaczalemkompa :) zeby bylo smieszniej wieszal sie czesto przy obnizaniu fsb do 133 ... a co dodzielnikow masz racje, znalazlem moje zapiski z bojow i testow. dzilnik 1/5 wlaczas sie juz przy fsb 150 - dlatego tego fsb tak nie lubilem (pci 30) :) sorry za dezorientowanie ludzi.... a to zwracam honor :) niepomyslalem zupelnie o softowej zmianie fsb :roll: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 1/5 - pci 30mhz agp 60mhz sou 150 jest na jaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toXin_from_home Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 1 A jaką FSB max. wytrzyma mi karta? 2 Uruchomił ktoś proca na tym ECSiena FSB 200MHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 1 A jaką FSB max. wytrzyma mi karta? 2 Uruchomił ktoś proca na tym ECSiena FSB 200MHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 KGB nie wiem co cie smieszy...do dzis nie wiem czy gdybym walnal v-core moda i podniosl napiecie na chipsecie czy programowo nie polazlo by na fsb200.. nie mowie ze to pewne ale kto to wie... niestety ta mobo jest max obdarta z wszelkich udogodnien do oc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toXin_from_home Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dzięki KGB, dzięki :oops: człowiek nawet pomarzyć nie może :( eeech... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dzięki KGB, dzięki :oops: człowiek nawet pomarzyć nie może :( eeech... :cry:nie chcialem cie pozbawiac marzen :cry: ale marzeniom trzeba pomagac,zmien plyte na inna,a bedziesz mial swoje wymarzone fsb200 nie wiedzialem ze to moze byc czyims marzeniem ja nie moge marzyc o fsb200 bo u mnie taka chodzi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 czym moza sprawdzic jaka aktualnie czestotliwosc ma AGP i PCI ? jakis program ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 czym moza sprawdzic jaka aktualnie czestotliwosc ma AGP i PCI ? jakis program ? zalezy jakie mobo na nf2 czy na via. Jesli na VIA to np.: sisoft sandra 2003 a jesli nf2 to nie musisz sprawdzac bo zawsze PCI=33 a agp jak se ustawisz w biosie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dzieki wlasnie zauwazylem ze speedfan jest w stanie podac mi predkosc pci, jest 31 Mhz a nie ponad 40 jak sie obawialem,uspokoilem sie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...