kulwis Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Prosze o opinie na temat w/w plyty na chipsecie kt400A, czy ktos juz moze takowa plytke posiada, jak sie sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Prosze o opinie na temat w/w plyty na chipsecie kt400A, czy ktos juz moze takowa plytke posiada, jak sie sprawuje?nie wiem jak sie sprawuje kt400a ale kt400 mam ja i do domq jest super, jest stabilna troche mam lipne napiecia bo tylko do 1,7V na CPU ale to mi wystarcza do wyciagniecia 11x166 z mojego axp a mam wersje JUIGB 0258 (czy jakos taq) z napieciem 1,6V to tyle powiem ci jeszcze ze do domq ci starczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Prosze o opinie na temat w/w plyty na chipsecie kt400A, czy ktos juz moze takowa plytke posiada, jak sie sprawuje?nie wiem jak sie sprawuje kt400a ale kt400 mam ja i do domq jest super, jest stabilna troche mam lipne napiecia bo tylko do 1,7V na CPU ale to mi wystarcza do wyciagniecia 11x166 z mojego axp a mam wersje JUIGB 0258 (czy jakos taq) z napieciem 1,6V to tyle powiem ci jeszcze ze do domq ci starczy :) :D :D :D :D :D JUIGB 0258 - od kiedy to rok ma 58 tygodni :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Prosze o opinie na temat w/w plyty na chipsecie kt400A, czy ktos juz moze takowa plytke posiada, jak sie sprawuje?nie wiem jak sie sprawuje kt400a ale kt400 mam ja i do domq jest super, jest stabilna troche mam lipne napiecia bo tylko do 1,7V na CPU ale to mi wystarcza do wyciagniecia 11x166 z mojego axp a mam wersje JUIGB 0258 (czy jakos taq) z napieciem 1,6V to tyle powiem ci jeszcze ze do domq ci starczy :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: u ciebie rok ma conajmniej 58 tygodni a w moim kalendarzu sa tylko 52 tygodnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Prosze o opinie na temat w/w plyty na chipsecie kt400A, czy ktos juz moze takowa plytke posiada, jak sie sprawuje?nie wiem jak sie sprawuje kt400a ale kt400 mam ja i do domq jest super, jest stabilna troche mam lipne napiecia bo tylko do 1,7V na CPU ale to mi wystarcza do wyciagniecia 11x166 z mojego axp a mam wersje JUIGB 0258 (czy jakos taq) z napieciem 1,6V to tyle powiem ci jeszcze ze do domq ci starczy :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: u ciebie rok ma conajmniej 58 tygodni a w moim kalendarzu sa tylko 52 tygodnie o k.u.r.w.a :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: n/c mialo byc 52 ale LOL :lol: : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSI Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Mam tą płytę wraz z Athlonem 1,8+ ddr Infineon 333 i narazie poszedł na 2.0 + więcej nie próbowałem gdyż nie znam się na tym i nie jest mi to w tej chwili potrzebne wszystko jest ok WADY: -brak gameportu nie do kupienia śledz z tym portem bo nie ma go gdzie podłączyć -nie do kupienia śledz z wyjściem na głośniki (5.1 na razie) -chyba przekłamuje temperaturę bo po uruchomieniu w biosie pokazuje 36 na starcie póżniej 55-60 bez wielkich obciążeń INNYM UŻYTKOWNIKOM TYM ZAAWANSOWANYM ŻYCZĘ ODPOWIEDZI NA TEMAT............ A NIE PISANIA GŁUPOT ILE TYGODNI MA ROK ALBO ............ WEŻ I SOBIE WCIŚNIJ SZUKAJ NIECH SIĘ ZAPISZĄ DO TEMATU BAJANIE ALBO KĄCIKA ORTOGRAFOCZNEGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Mam tą płytę wraz z Athlonem 1,8+ ddr Infineon 333 i narazie poszedł na 2.0 + więcej nie próbowałem gdyż nie znam się na tym i nie jest mi to w tej chwili potrzebne wszystko jest ok WADY: -brak gameportu nie do kupienia śledz z tym portem bo nie ma go gdzie podłączyć -nie do kupienia śledz z wyjściem na głośniki (5.1 na razie) -chyba przekłamuje temperaturę bo po uruchomieniu w biosie pokazuje 36 na starcie póżniej 55-60 bez wielkich obciążeń INNYM UŻYTKOWNIKOM TYM ZAAWANSOWANYM ŻYCZĘ ODPOWIEDZI NA TEMAT............ A NIE PISANIA GŁUPOT ILE TYGODNI MA ROK ALBO ............ WEŻ I SOBIE WCIŚNIJ SZUKAJ NIECH SIĘ ZAPISZĄ DO TEMATU BAJANIE ALBO KĄCIKA ORTOGRAFOCZNEGO Bardzo ładnie powiedziane - napisane (to na dole). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Mam tą płytę wraz z Athlonem 1,8+ ddr Infineon 333 i narazie poszedł na 2.0 + więcej nie próbowałem gdyż nie znam się na tym i nie jest mi to w tej chwili potrzebne wszystko jest ok WADY: -brak gameportu nie do kupienia śledz z tym portem bo nie ma go gdzie podłączyć -nie do kupienia śledz z wyjściem na głośniki (5.1 na razie) -chyba przekłamuje temperaturę bo po uruchomieniu w biosie pokazuje 36 na starcie póżniej 55-60 bez wielkich obciążeń INNYM UŻYTKOWNIKOM TYM ZAAWANSOWANYM ŻYCZĘ ODPOWIEDZI NA TEMAT............ A NIE PISANIA GŁUPOT ILE TYGODNI MA ROK ALBO ............ WEŻ I SOBIE WCIŚNIJ SZUKAJ NIECH SIĘ ZAPISZĄ DO TEMATU BAJANIE ALBO KĄCIKA ORTOGRAFOCZNEGO jak bys chcial kupic Athlona z 58 tygodnia to bys mial kurde problem a pozniej zalozylbys watek :"Gdzie moge kupic XP z 58 tygodnia i czy napewno dobrze sie kreca" 8O a co do tematu to pewnie taka sama plyta jak na kt400 ,bo kt400a prawie niczym sie nie rozni ,a ze kt400 juz nie produkuja to VIA dostarcza kt400a zamiast kt400 i to pewnie w tej samej cenie czyli plyta z kt400a jest napewno nowsza i nic poza tym (laminat jeszcze pachnie :D ) tak swoja droga to juz i kt400a nie produkuja ,fabryka pewnie zapchana jest kt600 ,bo juz niedlugo ma sie pokazac na rynku w sensownych ilosciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...