Nico Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Witam, wczoraj kupilem obudowe chieftec'a i co sie okazalo ma ona przedni panel z 2xUSB i 1xfirewire, no i mam problem z ich podlaczeniem, mam plyte Epox 8RDA, wiec bez firewire, ale chcialem wyprowadzic na przedni panel USB, wiem ze trzeba podlaczyc 9 kabelkow pod zlacze USB3 znajdujace sie na plycie, ale nie wiem ktore gdzie, poniewaz w instrukcji plyty sa inne nazwy i na kabelkach tez inne, a niechcialbym nic popsuc, tutaj jest opis ze strony chiefteca, ktory mi niestety nie pomogl http://www.chieftec.com/images/35-usb-02.pdf Jesli macie ta obudowe lub jakis schemacik jak to prawidlowo podlaczyc to bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 :idea: Vcc DATA- DATA+ GND chyba dalej juz sobie poradzisz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ok wielkie dzieki, mam tylko jeszcze pytanie czy pod pin OVER CURRENT tez podpina sie GROUND????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 mam pytanko (takei przy okazji) .. Jest ktos z Zielonej góry i posiada obudowe Chieftec? Chcialem zlookac w realu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Ok wielkie dzieki, mam tylko jeszcze pytanie czy pod pin OVER CURRENT tez podpina sie GROUND????? powiem szczerze ze nie mam pojecia czy trzeba konicznie podpinac - na niektorych plytach (Asus,ASRock,...) tam nie ma zadnego sygnalu wiec nie wiem - ze to jest opcjonalne pisza np tu http://frontx.com/cpx108_2.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...