Maly1920 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam mój budżet to jakieś 80-90 zł i myślę jaką kartę kupić zastanawiam się nad 9500GS dobra będzie do tej ceny? Czy można kupić coś lepszego do tej ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Za taką kasę wybrałbym raczej 8600GT (DDR3 koniecznie), sam miałem i gry typu Battlefield: Bad Company 2, GTA 4 itp. na niskich lu średnich detalach dawały radę. Pytanie podstawowe jednak, jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Po pierwsze zmień temat na lepiej opisujący wątek, po drugie : Jaką Kartę Graficzną Kupić? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...