artem17 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam. Mam na dysku windows XP , wolno chodził i się mulił to postanowilem zformatowac go .. Zainstalowałem nowy windows , BEZ USUWANIA STAREGo , tzn. były 2 na dysku C: , jeden usunełem ręcznie . Problem polega na tym ,że przy uruchamianiu komputera mam do wyboru -System widndows proffesional 1 -Recovery Console -System widndows proffesional 2 Chcę aby był tylko przy stacie do wyboru aktualny system , co zrobić zeby nie było pokazywane pól wyboru windowsa , oraz tego Recovery Console (chyba przez combofixa mi sie to zrobiło ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Odpalasz kompa zeby zbootowal z plyty z xpekiem. Wchodzisz do konsoli i wklepujesz fixmbr fixboot Restart Sent from my GT540 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ani fixboot, ani fixmbr nie są potrzebne, wystarczy wedytować c:\boot.ini, ewentualnie w aplecie uruchamianie i odzyskiwanie wyłączyć zbędne wpisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...