Masserati Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Kupiłem tydzień temu sprzęt komputerowy za 5500, prosiłem o fakturę, podałem dane firmy, a oni wystawili mi zwykłą, napisałem email to odpowiedzieli, że nie podałem danych, wysłałem screena emaila, który dostałem po złożeniu zamówienia z automatu, tam były pełne dane firmy wpisane to już nie dostałem od nich odpowiedzi, co powinienem zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A jaka to zwykla faktura?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ...co powinienem zrobić?Cofnąć się w czasie i kupić w normalnym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masserati Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A jaka to zwykla faktura?? Wystawiona na osobę fizyczną, tj. nie wpisany nip i nazwa firmy. Równowartość paragonu. W czasie nie potrafię się cofać, chętnie się dowiem jak się to robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Idziesz z faktura i prosisz o korekte bo jest wystawiony na nie te dane co trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jeśli na fakturze jest imię i nazwisko osoby prowadzącej działalność gospodarczą pod firmą na którą miała być pierwotnie wystawiona faktura to wystarczy nota korygująca do faORT: ORT: ktury. Sprzedawca powinien bez zbędnej zwłoki podpisać i tym samym potwierdzić przyjęcie do wiadomości treści noty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...