Skocz do zawartości
DMS

Next Gen - N/Sony/MS

Rekomendowane odpowiedzi

"we wanted to be sure that nothing will come between the player, excuse me - the platform - and the joy of play" - lead designer o PS3 Dołączona grafika

EDIT: podsumowanie wykładu o architekturze - zbudowaliśmy klon peceta, żeby łatwo się portowało gry z peceta. A, i podepniemy się pod profil z Fejsa. Color me unimpressed.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miałem iść spać...

Znowu nieśmiertelny bohater, AI o inteligencji kija od szczotki, skrypt na skrypcie i skryptem pogania, a grafika nie pokazuje nic, czego już byśmy w sumie nie widzieli. Czas dać sobie spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koleś tak się podnieca tym driveclubem a ja tam nie widzę niczego czego w Forzie na X360 nie ma Dołączona grafika

ale GT5 tego nie ma więc to przełom ;]

KZ4 to byl stream z konsoli czy nagrany filmik?

Edytowane przez dumpmuzgu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol, zdawało mi sie, czy filmik Ubisoftu cały czas miał framedropy i nie trzymał fps?

EDIT: symulator chińskiego farmera III, AKA Diablo III, na PS3 i PS4, z coopem na jednej konsoli. Jakkolwiek D3 jest czerstwe, to ten tryb coop może być niegłupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze - nie, idiotyzmem byłoby wydawać ją dużo przed najgorętszym okresem zakupowym.

Lista developerów z polskim akcentem w menu: http://www.engadget.com/2013/02/20/sony-teases-playstation-4-developer-list-all-the-majors-include/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi