maSTHa212 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Robi wrażenie, szczególnie na tych zbliżeniach: skóra, zmarszczki, żyłki na gałkach. Zapowiada się konkretnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caulfield Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Kolejne demo, z którego nic nie wynika. Tak jakby dekadę temu puścili Katedre i powiedzieli "będzie tak!". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) http://www.xbox.com/en-US/hub/reveal #XboxReveal On Tuesday May 21st, we’ll mark the beginning of a new generation of games, TV and entertainment. On that day, we’ll be holding a special press event on the Xbox campus and we invite you to join us via the live global stream that will be available on Xbox.com, Xbox LIVE and broadcast on Spike TV if you are in the US or Canada. On that day, we’ll share our vision for Xbox, and give you a real taste of the future. Then, 19-days later at the Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles, we’ll continue the conversation and showcase our full lineup of blockbuster games. We are thrilled to pull back the curtain and reveal what we’ve been working on. A New Generation Revealed Xbox Campus, Redmond WA Tuesday, May 21st @ 1p ET/10a PT/17:00 GMT http://majornelson.com/2013/04/24/xboxreveal/ Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Piknie, czas zaczac odkladac kaske i konczyc co jest do skonczenia na obecnym next past-genie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzięki za linka! Już się nie mogę doczekać! Oby pokazali/powiedzieli coś konkretnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) I tak pewnie wezmę PS4. Skoro specyfikacja ma być podobna, a target jeśli chodzi o gry jest już inny. Liczę na powrót Dreak'a i parę innych ex'ów. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Myślę, że obie platformy (ms i sony) będą niemal identyczne jeśli chodzi o końcowy target. Wiadomo, że na jednej i drugiej ma się grać i to w wiele takich samych tytułów. Różnić je będą głównie exclusivy, "socjal" usługi i to ile trzeba będzie wymagań producenta spełnić by móc w ogóle w cokolwiek zagrać. Mnie najbardziej ciekawi na jakim nośniku będą gry na nowego kloca i czy będzie wymaganie połączenie z netem do używania konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 WIe ktos moze czy bedzie dostepna relacja na zywo odnosnie prezentacji microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Oczywiście że będzie, masz wyżej linka: http://www.xbox.com/pl-PL/hub/reveal Edytowane 21 Maja 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) FORZA 5 !!!!!!!!!11 looooool Halo TV Series Edytowane 21 Maja 2013 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 zdechla im strona XD juz widze jak te ich 300000serwerow dziala XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 trzeba było oglądać na xboxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 DOG OF DUTY! Włosy na rękach, ryby schodzące ci z drogi, jestem pod wrażeniem... -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 23 Maja 2013 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Bardzo fajny był ten "gameplay" na koniec... Jeśli chodzi o gry, to jeszcze gorzej niż na prezentacji Sony, nie pokazali prawie nic. Patrzę na te sztywne twarze z martwymi oczami w Cod i myślę, czym tu się właściwie chwalą. Jedyne co mnie pozytywnie zaskoczyło to Halo TV by Steven Spielberg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Przez pół prezentacji miałem wrażenie, że to reklama jakiegoś nowego magnetowidu.Oby pc poszedł w normalną stronę, bo tego społecznościowego pierdzenia nie idzie znieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Jak usłyszałem o tych odpływających rybach jako nowość - bo tak to odebrałem - to od razu przypomniały mi się karaluchy z half-life. No ale, jeśli ktoś zaczał przygode z grami od klocka360 bądź Ps3, to może to kupił http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Elwb2lV88hM btw. Prezentacje zacząłem oglądać od godziny 19:30, nie wiem co tam przegapiłem wcześniej... ale do cholery słucham i się zastanawiam, dlaczego oni cały czas wspominają o wspaniałej technologii pierwszego Xboxa Edytowane 21 Maja 2013 przez grzegrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Podsumowując teraz newsy wyciekające po konferencji: -brak wstecznej kompatybilności -wymagane stałe podpięcie do internetu -płacenie w przypadku instalacji używanej gry Edytowane 21 Maja 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 -wymagane stałe podpięcie do internetu http://uk.ign.com/articles/2013/05/21/xbox-one-doesnt-require-internet-connection 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Rzeczywiście, sporo informacji padło i niektóre już zdementowali.Jednak pozostałe dwa ficzery jak najbardziej aktualne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 GG MS 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Hmm no więc z tego co wyczytałem to chyba nie jest źle. Always online nie bedzie, brak kompatyblinosci wstecznej tez przezyje. Ciekawe tylko co z tymi uzywkami, w sensie jaka cena. Zeby sie nie okazalo, ze cena uzywki + oplata = nowka. Troche kibel by byl, ale z drugiej strony od dawna juz nie kupuje na premierach to nie bedzie dramatu. Bluray jest, konfig tez dobry. No i wyglada naprawde fajnie. Natomiast zwiastun Ghosts to dramat. Gameplay wyglada jak z obecnej generacji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) https://twitter.com/collarduty Natomiast zwiastun Ghosts to dramat. Gameplay wyglada jak z obecnej generacji. Sorry ale jaki gameplay? Nie pokazali żadnego gameplay'u. Edytowane 21 Maja 2013 przez Jin* 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Czułem że nie mają za bardzo co pokazać ale tego to się nie spodziewałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Z tego co tu czytam to czas odkładać na nowe pudełko od Sony. Mimo to konsola prezentuje się przyzwoicie (bebechy). Edytowane 21 Maja 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Ja wezme to co okaże sie wydajniejsze i ogólnie lepsze. Wyglad klocka wydaje sie archaiczny, pad bardziej mi pasi niz z ps4 (wygladem i analogami). Co do wydajnosci to nie znamy szegółów ale szecze mówiąć ani fify ani nowy cod w ogole mnie niczym nie zaskoczyły. Grafa bez opadu szczęki - gdzie jest ray tracing ? :o. Oblivion (mimo ze krap) na konsolach wyglądem wywierał ogromne wrażenie - tutaj nie widać takiego skoku mimo dużo mocniejszego sprzętu. Czekam na E3 i porównania konsol i gier na nie. Bardziej jestem w strone kupna ps4 niz klocka ale nawet mi sie podobał interface i integracja z TV z tej prezentacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 http://www.xboxsite.pl/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...