Skocz do zawartości
andrew777

Prototype 2

Rekomendowane odpowiedzi

Całkiem fajnie wygląda. Prototype mi się ogólnie podobał - w 2 mogli by troche grafikę poprawić i dodać jakieś nowe umiejętności. Ogólnie jedynka miała dla mnie to co coś przyciągało do ekranu i mam nadzieje ze z dwójką będzie to samo.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na to czekałem! Pierwszą część przeszedłem 2 razy, prawie wszystkie eventy na złote medale. Bardzo podobała mi się fabuła i ta wizja apokalipsy. Bardzo dobrze podkreślona była nasza destruktywna moc. Mam nadzieje, że druga część będzie poprawiona pod względem graficznym i również będzie miała interesującą fabułę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Cytat

Sezon ogórkowy trwa w najlepsze - połowa znanych mi osób wypoczywa na wakacjach, reszta udaje że wciąż pracuje czekając z utęsknieniem na wolne, albo zbija bąki nudząc się okrutnie. Fani sportu mają przynajmniej letnią olimpiadę w Londynie, ale gracze chyba nie pamiętają równie suchego okresu, trwającego w zasadzie od połowy czerwca. Ostatnio naprawdę ciężko znaleźć cokolwiek nowego oraz interesującego na sklepowych półkach, dlatego dosłownie każdy tytuł jest niczym powiew chłodnego powietrza w upalny dzień. Szczęśliwie zbliżamy się powoli do kresu stagnacji, bowiem na horyzoncie zaczynają pojawiać pierwsze wielkoformatowe produkcje, wśród których dumnie kroczy sequel Prototype. Pierwowzór zadebiutował w 2009 roku i zgarnął ogólnie pochlebne recenzje, niemniej pozostawił po sobie uczucie pewnego niedosytu tudzież zmarnowanego potencjału. Druga odsłona tego bezkompromisowego sandboxa miała w założeniu naprawić wszelkie błędy, skoncentrować rozgrywkę na głównym wątku i oczywiście podnieść poprzeczkę w oprawie audiowizualnej...

Recenzja Prototype 2 PC - GTA zmutowane z Assassin's Creed
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi