Gość malybenek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jak w temacie. Nie wiedziałem w zasadzie gdzie to umieścić, ale wiem, że tutaj na pewno więcej osób może wiedzieć o co kaman. Zastanawiałem się ostatnio czemu mam taki niski wynik w 3dmarku 11. Okazało się, że sprawdziłem GPU-Z a tam mi wyświetla info w Bus Interface: PCIE 2.0 x16 @ x1 2.0. Mam radka 5850, jest on na pewno we właściwym złączu (górnym czyli pierwszym od procka), oba zasilania podpięte (sprawdzone dokładnie). Gdzie mi się to niby przestawiło i jak to cofnąć ? Mobo to H55M-UD2H, proc to I5 750@3.8Ghz, zasilacz to Thermaltake Toughpower 600W. Próbowałem też ustawić częstotliwość pcie ręcznie x100, x102, lipa. Help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 może styki masz "złe" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Miałem identyczną sytuację tylko na innej płycie głównej. W moim przypadku pomogło przełożenie karty do drugiego slotu PCI-e i odpalenie komputera, a następnie przełożenie z powrotem do prawidłowego slotu PCI-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 w biosie masz od tego rozne opcje, poszukaj i poprzestawiaj ;) pokominuj z wylaczeniem urzadzen np audio integre itd, karte sieciowa sprawdz czy to cos da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 w biosie masz od tego rozne opcje, poszukaj i poprzestawiaj ;) pokominuj z wylaczeniem urzadzen np audio integre itd, karte sieciowa sprawdz czy to cos da Gratuluje nabijania. Nie patrzysz na daty? Teraz zaczniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...