snuffy782 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Mam do wydania ~3k. Gra będzie bardzo obciążała kartę graficzną i procesor dlatego zależy mi na bardzo dobrej wydajności w cenie tego zestawu. Dokładniej potrzebuje co muszę kupić - inaczej składam zestaw. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Powiedz czy będziesz podkręcał procesor i czy do zestawu należy doliczyć jakieś peryferia, tj. Windows, monitor itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy782 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie będę podkręcał, a chodzi o samą "budę" bez monitora i innych akcesoriów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midway Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Co do podkręcania, to lepiej go nie lekceważ bo w tym jest "moc". Pewnie padnie propozycja byś wziął "piaskowy most" 2500k, a tego procka to tylko podkręcić. Możesz zaczekać tydzień do pokazania się zestawów na maj, popatrzysz jakie są ceny i co można brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy782 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie znam się na tym zbyt dobrze więc postanowiłem napisać tu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...