baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Pomóżcie mi!!!! Nie moge znaleść nic w necie na następujące tematy z HISTY :cry: : 1.Wykaż, że wielkie odkrycia geograficzne były momentem zwrotnym w dziejach ludzkości. (wiem temat wygląda jak by chodziło o gegre ale zapewniam że chodzi o histe) 2.Wielka Emigracja - kierunki polityczne i ich wpływ na karaj w latach 1830 - 1863 3.Polityka zaborców w II połowie XIX w. a postawy społeczeństwa Polskiego. To by było na tyle. Wystarzcy mi aby znaleść jeden z tych tematów. Jeszcze jedno najlepiej jak praca miała by min. 4 str. I najważniejsza sprawa na jutro (8.VI.) musze to mieć Z góry WIELKIE DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ty leniu pieroński - na mnie nie licz ...... Nawet jak masz modem to Cię to nie usprawiedliwia..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jaki leniu spróbj sam poszukać a zobaczysz!!! Na serio nie moge znaleść a nie że nie chce mi się szukać to niech ktoś inny za mnie znajdzie. Taki to ja nie jestem. Sam w dalszym ciągu szukam. I poprostu prosze o pomoc. To są jakieś pojeb*** tematy za chiny nie moge ich znaleść. A więc wybacz ale nie masz racji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le... Przecież pierwszy temat jest banalny... Poszukaj coś kolonializmie na przestrzeni wieków i jego skutkach. Na bank coś jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Przecież pierwszy temat jest banalny... Poszukaj coś kolonializmie na przestrzeni wieków i jego skutkach. Na bank coś jest... OK spróbuje i tego. THX :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Sciaga.net - tam musi byc, bo te tematy to nic odkrywczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A moze sam napisz takie trudne to chyba nie jest :lol: :lol: ach ta mlodziez :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 baca_18 - która to klasa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Nie ważne już znalazłem narescie :D Szkoda że bez waszej pomocy ale nie ma co się dziwić nie dawno założony temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 jak masz ksiazke to to naprawde MUSI tam byc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Drugi temat mam w zeszycie z histy :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 jak masz ksiazke to to naprawde MUSI tam byc.... DZIĘKI ALE JUZ NAWET MAM WYDRUKWANE :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Heh, najlatwiej tak... ja zawsze korzystam z netu do zadan, ale zawsze pisze swoje zadania na podstawie innych danych - mam polewke jak dwaj kumple nagle robia galy bo widza ze maja te same zadania :P A klasa to chyba on jest 1 lub 2 gimnazjum. Wtedy bylt odkrycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A klasa to chyba on jest 1 lub 2 gimnazjum. Wtedy bylt odkrycia. Wez mnie koles nie obrazaj :evil: Sam qrwa jestes z 1 czy 2 gimnazjum. :bij: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A klasa to chyba on jest 1 lub 2 gimnazjum. Wtedy bylt odkrycia. Wez mnie koles nie obrazaj :evil: Sam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jestes z 1 czy 2 gimnazjum. :bij: :P Lol czlowieku, spokojnie :P Zamiast tak pisac napisz lepiej ktora klasa i juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja caly czas jestem wyluzowany :wink: :D A poza tym dajcie se juz na luz ile razy bede pisal ze juz mam prace wiec temat skonczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A klasa to chyba on jest 1 lub 2 gimnazjum. Wtedy bylt odkrycia. Wez mnie koles nie obrazaj :evil: Sam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jestes z 1 czy 2 gimnazjum. :bij: :P Akurat jestem w 3 gimnazjum. Nie wiem dlaczego obrazilem Cie mowiac ze jestes 1 lub 2 gimnazjum ? Masz jakies zle wspomnienia z tego okresu ? A jezeli ktos nie potrafi sam napisac nic na dosc proste tematy a tymbardziej znalezc w sieci to szkoda mi go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 PS. On ma 18 lat. Dostalem taka wiadomosc: 123 (17:49) qrwa nie obrazaj mnie koles 123 (17:49) kpw 123 (17:51) pomoge ci chodzi mi oforum 123 (17:51) jestes? Numer zmienilem ale pod jego numerekm byly wlasnie dane ze ma 18 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 PS. On ma 18 lat. Dostalem taka wiadomosc: 123 (17:49) qrwa nie obrazaj mnie koles 123 (17:49) kpw 123 (17:51) pomoge ci chodzi mi oforum 123 (17:51) jestes? Numer zmienilem ale pod jego numerekm byly wlasnie dane ze ma 18 lat. wybczcie to jamu....to jest muj kumpel jak widać troszkę laniwy za mocno i niezbyt wychowany :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No ale to sam nick sugerowal. Jezeli ma 18 lat to powinien byc w 3 LO (stary sys), a te tematy sa z 1-2 LO (stary sys), czyli wychodzi ze nowym systemem jest w 1 LO. :roll: Correct? BTW Takie wrzuty na gg najlepiej swiadcza o jego poziomie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No ale to sam nick sugerowal. Jezeli ma 18 lat to powinien byc w 3 LO (stary sys), a te tematy sa z 1-2 LO (stary sys), czyli wychodzi ze nowym systemem jest w 1 LO. :roll: Correct? BTW Takie wrzuty na gg najlepiej swiadcza o jego poziomie :? tak jest w 1 klasie LO, a co do GG to :roll: :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Baca wes sie nie osmieszaj. trza bylo mnie zapytac to bym ci dal ksiazke z podstawowki i bys napisal. nastepnym razem wal do mnie. daleko nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 jak masz ksiazke to to naprawde MUSI tam byc.... DZIĘKI ALE JUZ NAWET MAM WYDRUKWANE :D 8) no to no problem:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 On jest na pewno w 3kl. LO. Też mam 18 lat i też mam takie tematy na historii... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 On jest na pewno w 3kl. LO. Też mam 18 lat i też mam takie tematy na historii... :)jak mówie że jest w 1 LO to mówie prawde :) NA SERIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 jak masz ksiazke to to naprawde MUSI tam byc.... DZIĘKI ALE JUZ NAWET MAM WYDRUKWANE :D 8) no to no problem:> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24992 Do podpisów nie wolno wstawiać obrazków, na to jestmiejsce pod nickiem (głównie z powodu spowolnienia ładowania forum). :x :x :x Fraag - to do Ciebie. BTW powinienem zostać moderatorem :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dobra juz wiem, przeczytalem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dziękuje :) To nie ze złośliwości napisałem Ci to. Lepiej mieć ze mną spięcie niż z moderatorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Dziękuje :) To nie ze złośliwości napisałem Ci to. Lepiej mieć ze mną spięcie niż z moderatorem ;) spox, dzieki ze mi powiedziales bo na pierwszy zut oka nic w regulaminie nie ma:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 trza bylo mnie zapytac to bym ci dal ksiazke z podstawowki i bys napisal Uczyliśmy sie w tej samej podstawówce wiec jak ty byś to miał to i ja bym to miał, a nie miałem.Wiec turlaj.....(domyśl sie co) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...