devil-war Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam kupiłem sobie płytę główna MSI P35 PLATINUM COMBO ,niestety po złożeniu sprzętu włączam i komputer zatrzymuje się na pierwszym ekranie ;/ czasem zdołam wcisnąć Tab i pokazuje tam taktowanie proca usb controlers done i jakiś kod zaczynający się od 64-0100 wszystkie części działają a zakupiona płyta jest nowa ;/ config e5200 asus engtx260 matrix 4x1gb ddr2 1066 mhz co może być nie tak ,proszę o pomoc Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez devil-war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Bios pewnie już resetowałeś. Jaka jest tam wersja biosu ? (jak udaje ci się zobaczyć posta po naciśnięciu tab to odczytasz i wersje bios/datę biosu, p35 wyszedł przed procami 45nm i jak jest tam jakiś bios z 2007r. a takie były dla tej mobo<-klik(45nm od biosu 1.2/1.3)-e5200 od 1.3 to może w tym jest problem) Następna sprawa jaką bym spróbował to odpalenie kompa z jedną kością ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil-war Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 wrzuciłem staruśkiego pentium 4 i zadziałało update biosu i śmiga z moim procem , dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...