Szymon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Witam! Z ciekawosci porobilem testy mojego hdd..w zasdzie nigdy tego nie robilem wiec chyba czas najwyzesze :]. Otoz sciagnalem dhtach`a przelecialem ladnie, wlaze na tweak`a no i szukaj :]. Szukam , szukam....i panowie :] WTF?? moje wyniki 6300.0 kps - maks 6188.0 kps - min 6263.4 kps -srednio Random Access 11.5 ms Read burst speed 6.2 mbps. uzycie proca 98.3% 8O no a ja wyszukalem ze niektorzy maja po 60 tyś ??? 8O scpu utilization ma poziomie 5%. Test robielm pod win98. Teraz nie wiem czy instalowalem stery 2.03 czy 2.41. Wiem ze pod win xp mam 2.41 i tam tez przelece jeszce hdtachem. Wyczytalem tez cos o acoustic cos tam :] na przyspieszenie hdd...nie wiem czy to dziala :] i jak :P. Dzieki z gory za pomoc.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to że masz użycie proca 98% i słąbe wyniki to wina wyłączonego DMA dla dysków może być. poszukaj w systemie czy masz włączone. w sterach do nforce2 może masz wyłączone. to typowe objawy braku DMA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 aj ak reszta? wporzadku? Poniewaz te cyfry wogole do mnie nie przemawiaja :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...