luk1984 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kupilem dzisiaj HDD WD CAVIAR 80GB 7200 8MB i podlaczylem wszystko jest w porzadku tylko trochce mi nie pasuje ze jest bardzo goracy (jak kaloryfer), jest to normalne nie przegrzeje sie aby jak dlugo moze dzialac ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wszsytko jest w porzadku. Dyski sa tak zrobione zeby sie nie przegrzaly. Pare lat popracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 wszystko jest spoko wiekszosc dyskow sie tak grzeje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Spoko, spoko moj sie grzeje po jakims czasie niezle ! To nic strasznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to dobrze :D ciesze sie to teraz bedzie chodzic przez pare dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jest taki programik DTemp, który odczytuje temperaturę ze S.M.A.R.T. Też nie dawno kupiłem nowy dysk (Maxtor) i miałem takie same obawy, umnie pokazuje 39 - 45C a producent podaje bezpieczną temp do 60C 8O więc chyba nie jest żle. Byle do zimy :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...